Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 2.000 persones omplen la Ciutat Esportiva Blanes en la VIII Nit de Campions de Girona


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/20/2019 09:08:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 2.000 persones omplen la Ciutat Esportiva Blanes en la VIII Nit de Campions de Girona

Organitzat per la Federació Catalana de Futbol, s’han lliurat 114 reconeixements als equips gironins de totes les categories que han guanyat aquesta lliga, entre ells a diversos equips blanencs

La pista blava de la Ciutat Esportiva Blanes es va omplir el vespre d’aquest passat dimecres amb més de 2.000 persones procedents d’arreu del territori gironí. Es tractava de la VIII Nit de Campions de Girona, un esdeveniment que s’ha acollit per primera vegada a Blanes però que, després de l’èxit de la festa d’ahir, es pot avançar que tornarà a fer-s’hi en properes edicions.


VIII Nit de Campions a la Ciutat Esportiva Blanes
Organitzada per la Federació Catalana de Futbol, la VIII Nit de Campions la van encapçalar el seu delegat gironí, Jordi Bonet, acompanyat de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i del delegat territorial de la Secretaria General d’Esports de la Generalitat, Pep Pujols, entre d’altres personalitats. Entre elles s’hi comptava el blanenc Miguel González, delegat de Futbol Sala a Girona.


Parlament alcalde de Blanes, Àngel Canosa
Amb el final de temporada i el tancament de les lligues de totes les categories de futbol base i el futbol sala base català, arriba el moment dels reconeixements. Per aquest motiu, un any més la Federació Catalana de Futbol ha organitzat la Nit de Campions, un acte que se celebra en cada delegació federativa de Catalunya per reconèixer a tots els equips que han guanyat en les seves respectives lligues en totes les categories, tant en futbol masculí i femení, com de futbol sala.

Reconeixements a equips i personalitats blanenques

Al llarg de la vetllada, que es va encetar a quarts de 8 del vespre i es va allargar fins a quarts de 10 de la nit, es van lliurar un total de 114 guardons i premis especials, entre ells a diversos equips i personalitats blanenques. En aquets darrer sentit, una de les novetats d’enguany han estat diversos reconeixements entregats a expresidents d’entitats relacionades amb el món del futbol en les diferents disciplines i categories.


Premi a l'equip de l'AD Ca la Guidó 'B' Cadet
Dins aquesta categoria, es va lliurar un reconeixement especial a l’expresidenta del Futbol Club Racing Blanenc, Olga López. Pel que fa als premis atorgats als campions gironins de la lliga 2018-2019, van rebre’l els següents equips blanencs: 1a Divisió Juvenil del Futbol Sala Blanesport 83; 1a Divisió Cadet de Futbol Sala Blanesport 83; el primer equip del Club Deportiu Blanes, campió del Grup 16 de Tercera Catalana; l’equip de 2a Divisió Cadet de l’Associació Deportiva Ca la Guidó ‘B’; i finalment a l’equip de Primera Divisió Benjamí de l’AD Ca la Guidó.

Al·licients afegits a la Nit de Campions de Blanes

Val a dir a tall d’anècdota que Jordi Bonet, el delegat gironí de la Federació Catalana de Futbol, va tenir ahir una celebració doble, ja que complia 48 anys d'edat, i per això el van obsequiar amb dos globus gegants. D'altra banda, els primers minuts de l'esdeveniment els van cobrir en viu i en directe per televisió arreu de Catalunya el programa de la Xarxa de Comunicació 'Connecti.cat'.


Entrevista en directe al 'Connecti.cat' a representants
del CD Blanes
La seva reportera, Rosó Feliu, va entrevistar tant a Jordi Bonet com a un dels equips premiats. Es tractava del primer equip del Club Deportiu Blanes, representat ahir per diverses persones. Entre ells l'entrenador del primer equip que s'ha proclamat campió, Juan Martínez, així com Ivan Alamnos i Francesc Framis, entre d'altres.
Data de realització: 06/20/2019 | Data de la darrera actualització: 06/20/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300