Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació ‘Kedem?’ de Blanes bull d’activitats escèniques aquests dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/20/2019 07:14:07 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

KEDEML’Associació ‘Kedem?’ de Blanes bull d’activitats escèniques aquests dies

El 2 de juny van oferir ‘El Rey León’ al Teatre, dissabte faran el concert solidari ‘Retrovision’ al Banc dels Músics i diumenge intervencions musicals a ‘La 1a Fira del Disc’ a La Plantera

Aquests darrers dies estan sent de frenètica activitat pel grup escènic de l’Associació Kedem? de Blanes, creada perquè els joves i adults amb algun tipus de discapacitat intel·lectual puguin expressar-se. Tot just a principis d’aquest mes, el diumenge 2 de juny, van estrenar un muntatge escènic que poca cosa tenia a envejar les grans representacions als teatres professionals. Es tractava d’una versió molt especial de l’arxi-coneguda ‘El Rey León’, que es va acollir al Teatre de Blanes.


'El Rey León', a càrrec de 'Kedem? Teatre'
Fotografies: Aitor Roger
Ara, quan l’èxit d’aquella representació encara vibra en el record dels seus actors i actrius, així com del públic que omplia el Teatre, els nois i noies de Kedem?, capitanejats per l’incombusible Manou Mesas –que es refereix a ells i elles afectuosament com ‘mis chicos’-, tornen a la càrrega. Ho faran aquest cap de setmana, amb una doble sessió.

Dissabte al matí protagonitzaran el concert solidari ‘Retrovisión’ o, el què és el mateix: un tribut al pop rock espanyol, especialment dels anys 80. Els actors-cantants actuaran el des de les 10 del matí fins les 2 del migdia al Banc dels Músics del Passeig de Mar, al costat del Monument al Sardanista, i compten amb el suport de l’Escola de Música ‘L’Aula’.


D’altra banda, l’endemà diumenge, 23 de juny, l’Associació Kedem?, conjuntament amb l’Escola de Música ‘L’Aula’, han organitzat un cicle de concerts que s’emmarca en una activitat força atractiva. Es tracta de la ‘Primera Fira del Disc de Blanes’, que s’allotjarà a l’Avinguda Catalunya, al Barri de La Plantera, des de les 10 del matí fins les 6 de la tarda. actuaran ‘Món’, ‘Quim Zaldo’, ‘Mona Lisa’, ‘Sin Enchufe’ i ‘Jams’.

Una autèntica versió de ‘El Rey León’

Pel que fa a la representació d’‘El Rey León’ que es va oferir el passat 2 de juny al Teatre de Blanes, es va tractar d’una aposta molt ambiciosa que, una vegada més, va complaure tant als espectadors com als indiscutibles protagonistes de tot plegat: els nois i noies de Kedem?. A diferència de les anteriors produccions de Kedem Teatre, es tractava d’una posada en escena molt visual, amb un esclat de color i música on tots els actors i actrius van poder expressar-se i gaudir de la màgia de l’escenari.

Els actors i actrius van eren prou coneguts pel gran públic: Jaume Pont, Agustín Navinés, Anna Vila, Susana López, Marta Marradas, Daniel Fontan, Dolors Gallego, Isaac López, Sergio Anaya, José Maria Prat, Isabel, Ana, Julia, Enric Pouy, Xavi Poyato, Judith Rus, Marta Aguilera, Maria Pilar Álvarez, Pilar Fernández, José Alcoba, Christian Garcia i Laia Rabassa. A banda d’ells i elles, també es va comptar, com de costum, amb un gran equip de voluntaris i voluntàries que van fer possible que el somni es fes realitat, aportant el seu petit granet de sorra que va transformar l’escenari del Teatre i els propis actors.


El director de l'obra i de 'Kedem?', Manou Mesas
Són Jimena Pizarro, que es va encarregar del maquillatge i caracterització; Ruben Serrat, qui va fer les màscares i els decorats; Roser Granel, que va tenir cura del vestuari i també va ser l’ajudant de direcció; Mònica de Blanco i Mari Gros, que van dissenyar la coreografia i la posada en escena; i els ajudants d’escena Kübra Asena Cicle, Iris Robles i Carla Miralles. Tot plegat embolcallat per la il·lusionada empenta que sempre aporta en tot el què fa Manou Mesas, director de l’espectacle.Data de realització: 06/20/2019 | Data de la darrera actualització: 06/20/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300