Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha celebrat la 17a Festa dels Contes de Sant Joan d’Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/25/2019 11:44:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

JoanPetitBlanes ha celebrat la 17a Festa dels Contes de Sant Joan d’Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació

El Jardí Botànic Marimurtra va allotjar ahir una vetllada amb contes, música i rondalles, incloent el lliurament de premis de la lligueta solidària ‘Stick Content’ del CP Blanes Atlètic

La tarda d’aquest passat dilluns, coincidint amb la festivitat de Sant Joan, el Jardí Botànic Marimurtra va allotjar la 17a Festa dels Contes de Sant Joan. Organitzada per Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació, el seu objectiu és que la canalla i la família passin una estona entretinguda, alhora que es recapten diners i es difon informació sobre els serveis d’atenció i investigació que dóna l’entitat blanenca.


Actuació de Pep Rams durant la 17a Festa dels Contes de Sant Joan
Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació ofereix atenció tant a la mainada que està hospitalitzada rebent tractament com als seus familiars. L’entitat compta cada any amb la col·laboració de rondallaires que expliquen contes i narracions a la canalla, amanit amb música i altres al·licients. La vetllada d’aquest passat dilluns es va allotjar en l’entorn de l’emblemàtic Templet de Linné, ja que la Fundació Carl Faust cedeix la utilització de l’espai perquè les famílies puguin accedir-hi per assistir a la festa.

Contes, música i altres al·licients al llarg de la vetllada

La 17a Festa dels Contes de Sant Joan va comptar amb els ingredients que l’han caracteritzat durant més d’una dècada, girant a l’entorn de narracions de contes, llegendes, històries fantàstiques per entretenir a la canalla i als familiars que els acompanyen, explicades de manera teatralitzada. Ahir dilluns, el primer en trencar el gel va ser un dels col·laboradors més assidus, el músic i animador Pep Rams, qui va explicar dos contes i va demanar que l’acompanyessin interpretant una cançó acompanyat pel seu incombustible banjo.


Grup d'alumnes de l'INS S'Agulla representant 'La Capsa de la Berta'
Darrera d’ell va intervenir un grup d’alumnes de l’Institut S’Agulla de Blanes, que van donar vida al conte La Capsa de la Berta, original de Teresa Barba, guanyadora del Premi Recvll de Contes Joan Petit 2019. Per últim, la tercera narració va anar a càrrec de Mercè Domènech, qui va explicar La història de dos mitjons, comptant com és habitual amb l’activa participació de la canalla i de tot el públic. Entre conte i conte, van haver interludis musicals amb els joves alumnes de l’Escola de Música El metrònom alegre, que encapçalen Josep Maria Piguillem i Marina Alum, i on tots els seus assistents aprenen a tocar el piano i el violí.


Cloenda del conte de Mercè Domènech
Intervenció dels Manaies Iuniores i altres col·laboracions

Durant tota la sessió es va comptar amb una altra destacada intervenció, els Manaies Iuniores de Blanes, encapçalats pel seu capità Isaac Moreno. Per tercer any consecutiu, es van encarregar de fer la introducció de l’acte, així com d’anar presentant tots els ingredients amb què va comptar. Els Manaies Iuniores van adreçar-se al públic després que la benvinguda als assistents va anar a càrrec del president d’Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, Joan Torner. La festa va començar a les 7 de la tarda i es va allargar fins quarts de nou de la nit amb un animat berenar a base de coca de Sant Joan de la Pastisseria de Ca l’Orench i refrescos. Igualment, es va poder adquirir material de la fundació a canvi de donatius.


Actuació musical dels alumnes de l'Escola de Música
'El metrònom alegre'
Per a l’organització de la Festa dels Contes de Sant Joan, Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació compta amb el suport de la Fundació Carl Faust, gestor del Jardí Botànic Marimurtra, l’Ajuntament de Blanes, la Parròquia Santa Maria. També hi col·laboren els Manaies Iuniores, l’escola de música El Metrònom Alegre, així com voluntaris, voluntàries, empreses i institucions.

Premis de la Lligueta Solidària ‘Stick Content’, del CP Blanes Atlètic

La cloenda de l’acte va incloure la principal novetat amb què ha comptat aquest 2019: el lliurament de premis de la 1a Lligueta Solidària d’Hoquei sobre Patins Stick Content, que s’ha estat disputant durant les darreres setmanes a la Ciutat Esportiva Blanes. L’ha organitzat el Club Patí Blanes Atlètic i Amics de Joan Petit-Nens amb Càncer, i a través d’ella s’han pogut recaptar 600 €.


L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament, es van encarregar d’anar lliurant els premis als diferents classificats en les dues categories de Prebenjamí-Iniciació i Prebenjamí. Val a dir que, en totes dues, els guanyadors han estat sengles equips del Club Patí Blanes Atlètic.


Classificació Lligueta Stick Content – Prebenjamí-Iniciació
PrimerClub Patí Blanes Atlètic B
SegonClub Patí Caldes A
TercerClub Patí Caldes B
QuartFoment Deportiu Cassanenc
CinquèClub Patí Breda
SisèClub Patí Blanes Atlètic A
Lligueta Stick Content - Prebenjamí
PrimerClub Patí Blanes Atlètic A
SegonClub Patí Blanes Atlètic B
TercerClub Patí Blanes Atlètic C
QuartClub Patí Caldes
CinquèClub Patí Breda
SisèHoquei Platja d’AroData de realització: 06/25/2019 | Data de la darrera actualització: 06/25/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300