Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Col·leccionistes i melòmans van omplir diumenge passat la 1a Fira del Disc de Blanes a La Plantera


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/25/2019 11:09:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Col·leccionistes i melòmans van omplir diumenge passat la 1a Fira del Disc de Blanes a La Plantera

Han participat una 20ena de parades, on també hi havia pòsters i altres productes relacionats amb la música i el cinema, acompanyats per la música en directe de concerts

El barri de La Plantera va acollir diumenge passat una nova experiència: la 1a Fira del Disc de Blanes, que es va allotjar a l’Avinguda Catalunya durant tota la jornada dominical. En aquesta primera edició han participat una vintena de parades. No tan sols s’hi podien trobar vinils, també hi havia CDs, DVDs, pòsters i tot tipus de material relacionat amb el món de la música i el cinema.


1a Fira del Disc de Blanes
Col·leccionistes i melòmans van poder triar i remenar, compartir coneixements i anècdotes i firar-se amb aquell disc que sempre havia estat cercant, o bé amb troballes inesperades. L’alma mater motora de la fira és Marco Martín, que prové de l’Associació Musical Rock on the Rocks de Calella, organitzadora del Calella Rock Fest. En aquest festival -que aquest 2019 arribarà ja a la 7a edició-, també s’hi organitza una fira similar a la què s’ha muntat a Blanes.


Marco Martín, a l'esquerra de la imatge
Segons Marco Martín, la idea d’exportar-ho a Blanes se li va acudir després de veure l’èxit que té aquí el Mercat de Segona Mà dels diumenges. Va ser així com es va posar en contacte amb l’Associació de Veïns de La Plantera i els va proposar la idea, que aviat va ser molt ben acceptada.

Èxit de la 1a edició de la Fira del Disc de Blanes

Després de l’èxit que ha tingut aquesta primera edició, la idea és continuar organitzant la fira en properes edicions, amb una periodicitat anual, igual que es fa a Calella. La Fira del Disc de Blanes ha comptat amb la participació d’empreses especialitzades, però també de particulars que podien muntar la seva parada de manera gratuïta.


Tots i totes han col·laborat perquè aquesta primera edició hagi estat tot un èxit: uns ocupant-se de la coordinació, i d’altres del disseny, impressió i distribució dels cartells anunciant l’activitat. Entre els col·laboradors, s’hi comptava la botiga blanenca de col·leccionisme Cara B. També han donat suport l’Associació Kedem? i l’Aula-Taller de Música de Blanes.


Actuació de Quim Zaldoacompanyat del director
de l'Aula-Taller de Música de Blanes, Moi López
Aquestes dues darreres entitats es van encarregar d’organitzar els concerts en directe que es van estar oferint al llarg de tota la vetllada, des de les 9 del matí fins les 6 de la tarda. Dalt l’escenari alçat al recinte firal van actuar Món, Quim Zaldo, Mona Lisa, Sin Enchufe i Jams.


Data de realització: 06/25/2019 | Data de la darrera actualització: 06/25/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300