Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació ‘Kedem?’ de Blanes ha protagonitzat diverses activitats aquests dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/28/2019 06:22:04 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

KEDEML’Associació ‘Kedem?’ de Blanes ha protagonitzat diverses activitats aquests dies

El passat cap de setmana va fer un concert amb ‘Retrovisión’, i va col·laborar en la ‘I Fira del Disc de Blanes’. Ara farà un Casal d’Estiu per a joves i adults amb capacitats especials

Tot i que la calor estigui ja molt més present, l’Associació Kedem? de Blanes està més activa que mai, i pel que explica no ho deixarà pas d’estar durant l’estiu. El passat cap de setmana va protagonitzar dues activitats a peu de carrer on, una vegada més, els joves i adults amb capacitats especials a qui dóna servei van ser els protagonistes absoluts.


Concert solidari amb el grup 'Retrovisión'
Dissabte es va fer un concert solidari al Banc dels Músics del Passeig de Mar, comptant amb la inestimable col·laboració de Moi López i els seus companys del grup ‘Retrovisión’. Durant una bona estona, els músics van repassar una bona pila d’èxits de tota la vida del pop espanyol, majoritàriament dels anys 80 i 90, en un tribut agraït pel públic assistent.


Per amanir la jornada, els nois i noies de Kedem? no van parar de ballar, afegint-s’hi al llarg de la vetllada més d’un passejant estiuenc a la festa. Al final del concert, com a bisos afegits, també es va unir a la banda el director de l’entitat, Manou Mesas, que va unir la seva veu als cantants de ‘Retrovisión’ per entonar plegats el llegendari No dudaría, del desaparegut Antonio Flores.

D’altra banda, l’endemà diumenge van col·laborar en la I Fira del Disc de Blanes que es va emplaçar a La Plantera. En tots dos casos, l’entitat comptava amb la complicitat de l’Escola-Taller de Música Moderna de Blanes L’Aula, que precisament dirigeix Moi López. La col·laboració va quedar centrada en diversos concerts acústics amb Món, Quim Zaldo, Mona Lisa, Sin Enchufe i Jams.


En tots dos esdeveniments, l’Associació Kedem? va aprofitar per fer difusió de les seves activitats i recollir donatius econòmics per seguir treballant. Per això, tant dissabte com diumenge es va instal·lar una carpa on es repartia informació de l’entitat, s’oferia la possibilitat d’adherir-s’hi com a soci, i es feia difusió de les activitats que s’hi fan. Una d’elles és el Casal d’Estiu per a joves i adults amb capacitats especials.


Aquest 2019 és el sisè any consecutiu en què s’organitza el Casal d’Agost i les Colònies d’Estiu. Començaran el 5 d’agost i s’allargaran fins el dia 23 d’aquest mateix mes. Les activitats es faran a l’Escola Carles Faust, així com en diversos espais de Blanes i municipis de la rodalia. Més informació: https://www.facebook.com/kedem.blanesgironaData de realització: 06/28/2019 | Data de la darrera actualització: 06/28/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300