Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha acollit la marxa solidària ‘Montseny-Costa Brava’, a benefici del SJD Pediatric Cancer Center BCN


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/30/2019 08:41:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes ha acollit la marxa solidària ‘Montseny-Costa Brava’, a benefici del SJD Pediatric Cancer Center BCN

Organitzada per l’Associació Esportiva Montseny, els participants han recorregut 74 km en bici o a peu, havent aconseguit recaptar 73.000 € pel centre oncològic infanti

Aquests darrers dies Blanes ha estat la seu d’acollida d’una iniciativa com poques se’n poden comptar. S’ha fet la marxa/pedalada solidària ‘Montseny-Costa Brava’, que dissabte passat va sortir a les 8 del matí des del Sant Marçal del Montseny, mentre que el darrer participant va arribar a Blanes la matinada d’aquest diumenge, amb 20 hores per poder realitzar la prova.


Un dels equips participants, en la zona d'arribada a Blanes
Han participat més de 350 corredors i corredores: la majoria, uns 300, van fer els 74 kilòmetres de distància a peu, mentre que la resta van optar per l’altra vessant: fer-la en bicicleta. En totes dues opcions el recorregut a seguir en aquesta prova no competitiva ha estat la Ruta de la Tourdera, però la seva finalitat no era precisament la d’establir rècords o sortir al llibre Guiness.

73.000 € a pel SJD Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu

Organitzada per l’Associació Esportiva Montseny, l’objectiu ha estat recaptar fons econòmics a benefici del SJD Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu, és a dir, el centre de tractament oncològic infantil de Barcelona. La marxa/pedalada solidària no competitiva forma part de la campanya #pelsvalents, que a Blanes ha comptat amb l’adhesió de la Policia Local i l’Ajuntament.


Recollida de dorsals a Blanes, divendres passat
S’han aconseguit recaptar 73.000 € que aniran íntegrament destinats al centre d’oncologia pediàtrica de Barcelona. S’ha pogut sumar aquesta xifra a través dels donatius de les inscripcions, que preveien un mínim de 1.000 € per equips, formats per entre 4 i 8 persones.

Base operativa de la ‘Montseny-Costa Brava’ a Blanes

La base operativa de la marxa/pedalada solidària ‘Montseny-Costa Brava’ ha estat a Blanes, on l’activitat ja va començar el passat divendres al vespre. La recollida de dorsals es va fer durant la tarda a l’Hotel Blaumar, emplaçat a la zona turística d’Els Pins, i tot seguit, a les vuit del vespre, la presentació i explicacions a tots els participants.


Benvinguda de l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa,
durant l'acte de presentació de divendres
L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Pere Lopera, van encapçalar l’acte de benvinguda que es va allotjar en les mateixes instal·lacions hoteleres. Tots dos van agrair tant als participants com als organitzadors que aquesta onada solidària hagués arribat fins la vila on comença la Costa Brava. En l’acte de presentació també van participar un gran nombre de regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes.

Una nova iniciativa inclosa en la campanya #pelsvalents

Els impulsors de la iniciativa, l’Associació Esportiva Montseny, ja fa 10 anys que organitzen proves de muntanya, i ha hagut d’esmerçar dos anys de treball per poder apamar tots els detalls que han calgut tenir presents. La presentació de la marxa/pedalada ‘Montseny-Costa Brava’ #pelsvalents va comptar amb la participació d’Emma Perrier, del Departament d’Atenció al Donant de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.


L’acte es va completar amb un briefing amb els principals detalls i informació pràctica a tenir en compte, a càrrec de Melcior Truncal, president de l’Associació Esportiva Montseny, organitzadora de la marxa/pedalada solidària. Entre d’altres detalls, es va explicar als corredors i corredores que sortirien a les 6 del matí de Blanes per poder encetar la ruta a les 8 del matí des de Sant Marçal del Montseny.


Zona d'arribada a Blanes, dissabte a la nit
El punt d’arribada a Blanes, obert des de les 12 del migdia del dissabte fins les 4 de la matinada d’avui diumenge, estava situat arran de mar, a la zona de davant el Passeig de S’Abanell. El degoteig de corredors i ciclistes va ser constant al llarg d’aquell ventall horari, podent finalment recuperar-se de la dura prova on, la calor que ens està afectant aquests dies, no convidava a fer activitats a l’aire lliure.Data de realització: 06/30/2019 | Data de la darrera actualització: 06/30/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300