Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La marxa lúdica i esportiva ‘IV Color Blanes X Runners’ omple de festa i color la vila on comença la Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/08/2019 11:16:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La marxa lúdica i esportiva ‘IV Color Blanes X Runners’ omple de festa i color la vila on comença la Costa Brava

Més d’un miler de persones van participar ahir diumenge en la marxa popular que va transcórrer per un circuit urbà arran de mar, i va incloure com a novetat una Festa de l’Escuma al final

Blanes ha revalidat una vegada més l’èxit que ja havien assolit les tres primeres edicions d’un esdeveniment lúdic i esportiu que gaudeix tothom, gent de totes les edats. La tarda-vespre d’aquest passat diumenge va tenir lloc la IV Color Blanes X Runners, que aplega sempre una gran quantitat de públic: blanencs i visitants que comparteixen l’afició per passar-s’ho bé alhora que fan esport.


Festa de l'Escuma final IV Color Blanes X Runners
Fotografies: Joaquim Llorens i Garangou
Es tracta de la cursa corporativa que pren com a referent la marca esportiva i turística creada al 2016: Blanes X Runners. Organitzada amb la suma d’esforços de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes i el suport indispensable del Grup Fondistes, el Club Triatló i el Centre Excursionista, la marxa va omplir el circuit urbà per on va transcórrer de festa, color i –sobretot- el bon rotllo que transmet la gent que hi participa.

Més d’un miler de persones participen en la IV Color Blanes X Runners

Més d’un miler de persones van participar en l’esdeveniment, i no es van arronsar ni un xic malgrat, tot just acaba de començar, va caure un xàfec de pluja. Gent de totes les edats van fer el recorregut de tres quilòmetres per un circuit urbà que transcorre principalment arran de mar. Al llarg de la marxa popular membres i voluntaris de l’organització s’encarregaven d’anar tirant pols de diferents colors des d’una sèrie de punts marcats en el recorregut.


Sortida participants IV Color Blanes X Runners
A diferència dels tres darrers anys, la principal novetat d’enguany va ser que, un cop s’arribava al punt final –situat a la platja del centre de Blanes- ja no es tiraven més colors. Els esperava en canvi una espectacular Festa de l’Escuma que va incloure una pluja d’obsequis en forma d’snacks, gominoles, llaminadures i fins i tot tres tikets cedits per Paddle Surf Blanes-The Sup Paradise per poder provar l’experiència de manera gratuïta.

La marxa lúdica i esportiva va sortir des del Passeig de Mar a les 7 de la tarda, i la festa va finalitzar cap a 2/4 de 9 de la nit. Val a dir que totes les persones participants, a banda de passar una bona estona de festa i esport, també van contribuir a recollir la brossa dipositada a la platja de Blanes. D’aquesta manera, gràcies a la col·laboració ciutadana, els efectes que va tenir la festa final a la sorra van ser mínims.


La IV Color Blanes X Runners està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, el Grup Fondistes Blanes, el Club Triatló Blanes i el Centre Excursionista Blanes. També es compta amb el suport del Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Girona i les animadores del Club de Vela Blanes.


Després d’aquesta marxa, el calendari de la marca Blanes X Runners continuarà el proper mes d’agost amb tres esdeveniments, dos dels quals compten amb una indiscutible veterania. El primer d’ells tindrà lloc el diumenge 5 d’agost, amb la 77a Travessia al Port de Blanes, el seguirà la 31a Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós el dissabte 17 d’agost, i el diumenge 25 el XI Aquatló Popular Vila de Blanes.
Data de realització: 07/08/2019 | Data de la darrera actualització: 07/08/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300