Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Festa Major de Blanes, cada vegada més a prop, amb la Fira d’Atraccions al Passeig de Mar i als Pins


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/09/2019 04:35:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Festa Major de Blanes, cada vegada més a prop, amb la Fira d’Atraccions al Passeig de Mar i als Pins

Funcionaran del 12 al 28 de juliol, i el ‘Dia del Nen’ serà el dijous 18 de juliol. La principal novetat és un canvi de distribució de les parades a l’espai d’Els Pins

La ciutadania de Blanes que hagi matinat una mica avui dimarts, o bé se n’hagi anat a dormir tard tot donant un tomb al Passeig de Mar o a la zona d’Els Pins haurà pogut comprovar com, indefectiblement, la Festa Major de Santa Anna 2019 arriba de manera imminent. El seu primer símptoma inequívoc que s’apropen dies d’esbarjo i festa per a uns, i de molta feina per a d’altres, és l’arribada dels primers camions i tràilers de la Fira d’Atraccions.


Passeig de Mar amb la Fira d'Atraccions que ja s'està
començant a instal·lar-hi
Aquests primers dies de la setmana ja s’han iniciat les tasques de muntatge, i començarà a funcionar als dos espais del Passeig de Mar i d’Els Pins a partir del proper divendres, 12 de juliol. Estarà en marxa fins el diumenge dia 28, coincidint amb l’Aplec de l’Amor, i en aquesta nova ocasió hi haurà una novetat molt destacada en l’espai d’Els Pins.

Canvis en la distribució de la Fira d’Atraccions a la zona d’Els Pins

Enguany la Fira d’Atraccions de la zona d’Els Pins tindrà una nova distribució, de manera que no estarà concentrada al recinte dels antics camps de futbol. Les diferents parades estaran arrenglerades de forma allargada sobre l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports, on actualment hi ha la zona d’aparcament gratuït. Estaran a la part que dóna a l’Avinguda Catalunya, i també ocuparà una part de l’antic camp de futbol de gespa.


L’objectiu és que es guanyi en visibilitat i accessibilitat del públic. Amb aquesta nova distribució no es perden places d’aparcament, ja que la Policia Local s’ha encarregat d’habilitar-ne de noves a l’espai on antigament hi havia el camp de futbol de terra. En total, hi ha un miler de places distribuïdes entre l’esplanada del costat de l’antic pavelló, l’aparcament que ja hi havia al costat de l’equipament esportiu, i la nova zona habilitada a l’antic camp de futbol de terra.

El dijous 18 de juliol, ‘Dia del Nen’

D’entre tots els dies en què la Fira d’Atraccions estarà instal·lada a Blanes, una de les dates que sobretot les famílies amb nens petits solen gaudir especialment és l’anomenat ‘Dia del Nen’. Aquest 2019 el Dia del Nen serà la setmana vinent, més concretament el dijous 18 de juliol. Durant tota aquesta jornada, els nens i nenes paguen el 50% del preu habitual de les atraccions, excepte en les anomenades ‘casetes’.


Data de realització: 07/09/2019 | Data de la darrera actualització: 07/09/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300