Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viurà el proper cap de setmana el VI Torneig de Futbol Platja, amb 350 participants


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/09/2019 03:28:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes viurà el proper cap de setmana el VI Torneig de Futbol Platja, amb 350 participants

El trofeu atrau cada any un gran nombre de públic, que s’aplega a la platja del centre per presenciar l’espectacle. Una de les novetats serà la incorporació de música en viu a la zona del bar

Quan Blanes es prepara per viure amb tota la intensitat la Festa Major de Santa Anna que tindrà lloc del 22 al 28 de juliol, el proper cap de setmana la platja del centre del municipi allotjarà un altre esdeveniment 100% estiuenc i festiu. Es tracta del VI Torneig de Futbol Platja, que es disputarà a partir del dissabte al matí, continuarà al llarg de tot el cap de setmana i culminarà amb la gran final que tindrà lloc diumenge a les 7 de la tarda.


Imatges d'Arxiu V Torneig De Futbol Platja 2018
El VI Torneig de Futbol Platja de Blanes està organitzat pel Club Deportiu Blanes, l’Ajuntament, el Club de Futbol Atlètic Blanes, Soccer Blanes, la Federació Catalana de Futbol i la Diputació de Girona. La competició no pretén tant rivalitzar entre equips, sinó passar una estona entretinguda i encapçalada pel to festiu, amb jugadors que habitualment formen equips ex professo per a la ocasió.

D’altra banda, un dels al·licients afegits en què l’organització està treballant és que es compti amb la presència d’alguna personalitat del món del futbol. El primer premi en la categoria Sènior Masculí del VI Torneig de Futbol Platja de Blanes està dotat amb 700 € i obsequis, el segon premi amb 240 € i obsequis, i tant el 3er com el 4rt classificats rebran com a premi sengles obsequis.

Participació de 350 jugadors i uns 3.000 espectadors

Si habitualment un partit de l’anomenat esport rei ja sol atraure espectadors de mena, en aquest cas les evolucions dels jugadors sobre la sorra, amb l’habitual bon rotllo que ho acompanya, també congrega a les pistes on es disputa un gran nombre de públic de totes les edats. Des de l’organització es calcula que es repetiran les xifres dels darrers anys, en què s’han congregat uns 3.000 espectadors, sumant tots els dies de la competició.


Equip campió 2018
Hi haurà dos camps de futbol platja habilitats sobre la sorra, en la zona que hi ha a tocar del Lloc de Socors i del Banc dels Músics del Passeig de Mar. Jugadors i espectadors compten amb l’al·licient afegit de poder gaudir d’una zona d’ombra al costat del bar, que enguany presenta com a novetat música en viu per animar l’ambient. La gresca començarà divendres a la tarda i s’allargarà durant tot el cap de setmana, incloent entre d’altres un grup de Tributo a Joaquín Sabina i un altre amb la sempre animada Rumba Catalana.

Un cap de setmana per gaudir del futbol platja a Blanes

Fins aquest dimecres encara hi haurà temps per poder inscriure’s tant en sènior masculí de més de 16 anys com en sènior femení. Dissabte l’activitat començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a quarts de 10 de la nit. Primer es disputarà la fase inicial de lligueta i, un cop superats els primers enfrontaments, es classificaran els diferents equips. L’endemà diumenge arribarà el moment en què es jugui la darrera fase classificatòria, on es lluitarà per arribar al darrer gran partit de la final, que es disputarà diumenge a les 7.


Un cop s’hagi enllestit la gran final, arribarà el moment del sorteig de diversos obsequis cedits per les empreses col·laboradores i establiments de restauració, així com l’entrega final de premis. Igual que ja s’ha fet en les cinc anteriors edicions de la competició, a banda dels trofeus per als primers classificats, també hi haurà guardonats en el concurs de xilenes i faltes, al millor jugador, màxim golejador, millor porter, etc.
Data de realització: 07/09/2019 | Data de la darrera actualització: 07/09/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300