Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’equip del ‘Càmping Solmar’ guanya per segon any consecutiu el 6è Torneig de Futbol Platja de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/15/2019 11:24:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’equip del ‘Càmping Solmar’ guanya per segon any consecutiu el 6è Torneig de Futbol Platja de Blanes

L’entrega de premis d’ahir diumenge va comptar com a convidada d’excepció amb la futbolista internacional del Barça Melanie Serrano, amb lligams familiars i esportius amb Blanes

Un emocionant partit entre el ‘Càmping Solmar’ i el ‘Freestyle - Bar Medellín’, que va acabar amb victòria dels primers, va posar ahir al vespre punt i final al 6è Torneig Futbol Platja de Blanes. S’ha estat disputant durant tot el cap de setmana, i ha tornat a ser una vegada més el gran atractiu d’aquests dies a la vila que ja es prepara per gaudir de la Festa Major.


L'equip del 'Càmping Solmar', campió per segon any consecutiu
amb l'alcalde, el regidor d'Esports, Melanie Serrano, el president del CD Blanes i regidors
Ni tan sols el xàfec que va caure ahir al migdia va impedir que, quan l’activitat es va reprendre a la tarda, quedés ni un xic deslluïda. Com és habitual, la competició es va tancar disputant-se la final entre els dos equips finalistes i, com ja ha passat en les cinc edicions anteriors, tots els voltants del camp de futbol a la platja es van omplir a vessar de públic de totes les edats per seguir l’encontre.

‘Camping Solmar’ revalida la plaça de campió per segon any consecutiu

Després que es van haver disputat les tres parts del partit de 10 minuts de duració cadascuna, es va proclamar campió del 6è Torneig Futbol Platja de Blanes per segon any consecutiu l’equip del ‘Càmping Solmar’. La plaça de sotscampió va ser per a ‘Freestyle – Bar Medellín’, qui va posar les coses molt difícils als seus rivals, conferint a la final una emoció i qualitat afegides.


Final entre els equips del 'Càmping Solmar' i 'Freestyle - Bar Medellín'
La classificació en els vuit primers llocs la van completar els equips ‘Nou Montecarlo’, ‘Elèctrics Pineda – Mafonsa’, ‘Serrainstal·lacions – Teslaboral’, ‘Pamat Construccions’, ‘Caaaalma FP’ i ‘Socer Blanes’. Entre els vuit primers classificats abundava la presència de jugadors blanencs, mentre que la resta procedien majoritàriament de Barcelona. Dissabte es van jugar els parits de la fase inicial de lligueta, mentre que diumenge va ser el torn de la fase final que va culminar amb el darrer encontre.


El VI Torneig de Futbol Platja de Blanes l’ha organitzat el Club Deportiu Blanes, l’Ajuntament, el Club de Futbol Atlètic Blanes, Soccer Blanes, la Federació Catalana de Futbol i la Diputació de Girona. Una de les principals novetats que ha inclòs és música en viu a la zona del recinte amb la caseta del bar, situada entre els dos principals camps de futbol que es van habilitar a la platja del centre de la vila.

La futbolista internacional del Barça, Melanie Serrano, convidada d’honor

L’entrega de premis del 6è Torneig Futbol Platja de Blanes va posar punt i final a la competició, comptant en aquest cas amb una convidada d’honor d’excepció. Es tractava de la futbolista internacional Melanie Serrano, amb forts lligams familiars i esportius amb la ciutat de Blanes. Aquí s’hi va traslladar a viure amb els seus pares i germans quan tenia 12 anys des de Sevilla, i va jugar entre d’altres clubs amb el CD Blanes abans d’ingressar al Futbol Club Barcelona, on porta 15 temporades.


Melanie Serrano, amb l'alcalde i representants del CD Blanes i l'Ajuntament
La jugadora internacional va fer el lliurament de premis al costat de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Pere Lopera, així com el president del Club Deportiu Blanes, una de les entitats organitzadores, Gabriel Delgado. També van participar regidors de l’Ajuntament de Blanes, que van ajudar a anar entregant als diferents classificats els trofeus.


Així, a banda dels premis per als vuit primers classificats, també es van lliurar al màxim golejador, Àngel Vadillo de l’equip del ‘Càmping Solmar’, autor de 13 gols; al millor porter, Fran Zárate, del ‘Freestyle – Bar Medellín’; al guanyador del concurs de faltes, Riki Pascual, qui va obtenir 20 punts; així com al millor jugador del torneig, un premi que va obtenir de nou Àngel Vadillo. Per últim, el trofeu al jugador que va demostrar un millor Fair Play va ser per a Germán Anaya, de l’equip ‘Elèctrics Pineda – Mafonsa’.
Data de realització: 07/15/2019 | Data de la darrera actualització: 07/15/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300