Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ple de l’Ajuntament de Blanes retira de l'ordre del dia les indemnitzacions i retribucions que es portaven a debat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/18/2019 08:14:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El ple de l’Ajuntament de Blanes retira de l'ordre del dia les indemnitzacions i retribucions que es portaven a debat

L’alcalde ha avançat que es continuarà treballant per arribar a un acord amb algun dels grups municipals, i no descarta convocar un ple extraordinari els propers dies quan així sigui

El ple de l’Ajuntament de Blanes celebrat aquesta tarda de dijous ha deixat sobre la taula el punt més destacat, que es tornava a portar a debat després que en la sessió extraordinària del passat 1 de juliol no va prosperar per manca de suport. L’alcalde, Àngel Canosa, ha anunciat que es retirava de l’ordre del dia ja que, tot i que s’ha estat treballant fins a darrera hora, no ha estat possible arribar a un acord.


Ple municipal 18 juliol 2019
El punt que es portava avui per segona vegada a debat es refereix a l’establiment de retribucions, dedicacions i indemnitzacions de la corporació. Aquest tema té a veure amb les quantitats econòmiques que han de percebre tant els membres de l’equip de govern com els de l’oposició, tot i que el cavall de batalla està en la proposta que es refereix a les dedicacions exclusives.

La proposta que ja es va presentar a debat l’1 de juliol inclou dues dedicacions exclusives: una és per l’alcalde, Àngel Canosa, i l’altra pel i el regidor del Gabinet d’Alcaldia i Cultura, Albert Sanz. Per la seva banda, el regidor de Participació Ciutadana i Esports, Pere Lopera, tindria una dedicació parcial. El batlle ha remarcat que l’equip de govern entén que és millor continuar debatent i acostant posicions fins que sigui necessari abans que tornar a posar a votació un punt pel qual no comptaven amb el suficient recolzament.


Àngel Canosa ha explicat que se seguirà treballant, i no descarta convocar un ple extraordinari durant els propers dies quan s’hagi pogut arribar a un acord. En el mateix sentit s’ha manifestat el primer tinent d’alcalde, Jordi Urgell, qui ha remarcat la seva confiança en què les negociacions que s’han estat fent els darrers dies puguin acabar prosperant.

Resta de punts a l’ordre del dia

Pel que fa a la resta de punts que s’han debatut, val a dir que s’han aprovat amb la unanimitat de totes les forces polítiques, sense necessitat d’entrar a votació. Així ha estat amb l’establiment de les dues festes locals a Blanes pel 2020: el dimarts 14 d’abril –l’Aplec del Vilar-, i el dilluns 27 de juliol en substitució de la festivitat de Santa Anna, que l’any vinent coincidirà en diumenge.


També s’ha aprovat prorrogar per 10 anys més la cessió d’ús a precari d’un local municipal que ocupa actualment la Fundació Aspronis per activitats assistencials dedicades a l’atenció de persones amb discapacitats. Per últim, també ha prosperat la modificació de diversos articles de la Ordenança Municipal de Protecció, Control i Tinença d’Animals. El ple d’avui dijous, el primer ordinari de l’actual mandat, i el segon comptant que el del passat 1 de juliol va ser extraordinari, no ha arribat a allargar-se una hora, tancant-se amb un desig de l’alcalde perquè tothom pugui gaudir d’una bona Festa Major que tindrà lloc la setmana vinent, del 22 al 28 de juliol.
Data de realització: 07/18/2019 | Data de la darrera actualització: 07/18/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300