Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El XVII Trofeu de Billar Festa Major de Blanes 2019 renova un any més la tradicional competició


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/22/2019 03:17:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El XVII Trofeu de Billar Festa Major de Blanes 2019 renova un any més la tradicional competició

Al llarg de tota la jornada del passat diumenge 21 de juliol es van enfrontar els jugadors del Club Billar Blanes i l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas

Tot i que la immensa majoria d’activitats de la Festa Major de Santa Anna de Blanes són lúdiques o culturals, el cicle festiu també inclou des de fa gairebé dues dècades una activitat esportiva plenament consolidada i arrelada. Es tracta del Trofeu de Villar Festa Major de Blanes, que aquest 2019 ha arribat ja a la seva 17a edició, i que enfronta diversos jugadors del Club Billar Blanes i de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas de Blanes.


Es va disputar al llarg de tota la jornada del passat diumenge a les instal·lacions del Club Billar Blanes, al Primer Casino de Blanes, i es van jugar durant el matí i la tarda un total de vuit partides. L’objectiu de la competició no és tant destriar quins jugadors guanyen als altres, sinó passar una estona entretinguda, presidida habitualment pel bon rotllo.

Precisament per aquest motiu, no es lliuren trofeus als classificats, sinó a tots i cadascun dels jugadors participants. Així ho van remarcar a l’hora d’entregar els trofeus els presidents de les dues entitats organitzadores: Quico Gallart (Club Billar Blanes) i José Luis Merino (Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas), comptant amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.


Es van encarregar d’entregar els trofeus l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa; el regidor d’Esports, Pere Lopera; i el regidor d’Hisenda, Carlos Garzón. Pel que fa als jugadors que han participat enguany al XVII Trofeu de Billar Festa Major de Blanes 2019 han estat els següents: Eugeni Coll, Enric Barrera, Carlos Carro, Serafín Martínez, Francisco Gómez, Manel Parès, Carlos Potenciano, José Antonio Anillo, Pere Tarrès, Antonio Sojo, José Luis Cano, Dídac Pérez, Antonio Pozo, Miquel Grimal, Josep Font i Heribert Rodríguez.


Data de realització: 07/22/2019 | Data de la darrera actualització: 07/22/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300