Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’ABBC de Blanes sorteja una bicicleta elèctrica i 4 patinets elèctrics


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/01/2019 04:56:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’ABBC de Blanes sorteja una bicicleta elèctrica i 4 patinets elèctrics

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre va sortejar els premis ahir al vespre. La campanya ha repartit 10.000 números entre els clients de les 50 botigues que han participat

Una gran quantitat de persones es van aplegar ahir al vespre al Passeig de Dintre per poder comprovar si eren les afortunades guanyadores de cinc flamants vehicles elèctrics lleugers. Es tractava de la culminació d’una nova campanya de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), que en aquest cas tenia com a premi 1 bicicleta elèctrica i 4 patinets elèctrics.


Per això, des del passat 8 de juliol es van repartir 10.000 números entre els clients de les 50 botigues que han participat, com a premi a la fidelització de les seves compres. L’objectiu és refermar el comerç de proximitat enfront el de les grans superfícies comercials, aportant aquell element de confiança, qualitat i personalització que queda desdibuixada quan es va a una gran àrea.


Se’n van encarregar de fer el sorteig el president de l’ABBC, Lluís Pascual, acompanyat de diverses membres de la junta. Els afortunats i afortunades guanyadores van ser la Berta, en Mateo, la Quima i l’Annabel, que ahir mateix ja van estrenar els seus nous i flamants vehicles elèctrics lleugers.
Data de realització: 08/01/2019 | Data de la darrera actualització: 08/01/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300