Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Big Mama obre les Nits de Marimurtra 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/05/2019 07:44:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NITS DE MARIMURTRABig Mama obre les Nits de Marimurtra 2019

El cicle de concerts continuarà aquest proper divendres 9 d’agost amb ‘Menaix a Truà’, amb Cris Juanico; el 16 d’agost amb Maria del Mar Bonet, i el dia 23 amb Susanna del Saz

Coincidint amb el primer divendres del mes d’agost, el Templet de Linné del Jardí Botànic Marimurtra va encetar la primera de les quatre sessions de les ‘Nits de Marimurtra’, que en aquesta edició del 2019 presenta novament un cartell molt atractiu. El cicle s’ha encetat enguany a ritme de blues, amb la Big Mama, qui va repassar temes dels seus 30 anys de carrera musica.


Concert de 'Big Mama', divendres passat
Fotografies: Fundació Carl Faust
Durant l’íntim concert, la coneguda artista també va incloure temes del seu nou disc ‘Party Life’, així com versions de grans figures de la música rythm & blues del segle XX, com Ray Charles o Nina Simone. La va acompanyar al piano Sister Marion, amb qui Big Mama ha aconseguit formar un duet que va deixar molt bones sensacions entre el públic.

‘Menaix a Truà’, Maria del Mar Bonet i Susanna del Saz continuen el cicle

El cicle de concerts de petit format que organitza la Fundació Carl Faust –gestora i propietària del Jardí Botànic Marimurtra- continuarà divendres vinent, 9 d’agost, amb una autèntica delicatessen: els ‘Menaix a Truà’ amb Cris Juanico. El plat fort del menú musical tindrà lloc el divendres 16 d’agost amb Maria del Mar Bonet, i finalment els postres que tancaran el periple els servirà la potent veu de Susanna del Saz, qui actuarà el 23 d’agost.


Big Mama i Sister Marion, després del concert
Els concerts comencen a les 10 de la nit, tot i que el recinte s’obre a 2/4 de 9, perquè es pugui gaudir d’una visita nocturna abans de començar. A banda de la programació, per tercer any consecutiu la Fundació Oncolliga Girona col·labora amb les Nits de Marimurtra en la gestió del servei de bar del festival, de manera que els beneficis que en resulten estan destinats íntegrament a la mateixa entitat.. La finalitat de la Fundació Oncolliga és millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i les seves famílies.


Els beneficis que generen les Nits de Marimurtra es destinen als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust, que són la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica. Així ho va recordar divendres passat el director-gerent de la fundació, Josep Borrel, durant el parlament d’obertura del cicle de concerts. El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya, i l’any 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi, el màxim reconeixement nacional.Data de realització: 08/05/2019 | Data de la darrera actualització: 08/05/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300