Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bon ritme d’inscripcions online per a la XXXVI Caminada Popular Nit de Sant Bonós del 17 d’agost a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/06/2019 01:22:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bon ritme d’inscripcions online per a la XXXVI Caminada Popular Nit de Sant Bonós del 17 d’agost a Blanes

S’ha ampliat el termini per recollir els dorsals de les inscripcions online, que es podrà fer a partir de dilluns vinent 12 d’agost a la Ciutat Esportiva, així com el mateix 17 d’agost a l’ajuntament

A Blanes l’esdeveniment festiu i esportiu que més participació congrega al llarg de tot l’any és, sense cap mena de dubte, el què tindrà lloc la setmana vinent, més concretament el dissabte 17 d’agost, a partir de 2/4 d’11 de la nit. Aquest 2019 serà ja la 36a Caminada Popular Nit de Sant Bonós, que els darrers anys ha hagut d’augmentar el topall màxim de participants fins les 5.500 persones, organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes amb el suport del Grup Fondistes Blanes, així com de diverses empreses i entitats.


Caminada Nit de Sant Bonós 2018
Fotografies: Joaquim Llorens i Garangou
Es tracta d’una activitat 100% popular, on participen famílies i grups d’amics, un esdeveniment lúdic i esportiu, en la línia de les dues destinacions turístiques amb què s’ha distingit Blanes: turisme familiar i esportiu. El principal atractiu és la possibilitat de fer una passejada nocturna estiuenca, tot i que els qui acostumen a córrer també ho aprofiten per entrenar, situant-se a la capçalera de sortida. Hi ha gent de totes les edats, amb un recorregut de 8 km que passa arreu de la vila.

Recollida de dorsals i obsequis inscripcions online a partir del 12 d’agost

Des que van començar les inscripcions online –a finals del mes de juliol- ja s’ha arribat gairebé al 15% del topall. La principal novetat respecte l’any passat és que la recollida de dorsals i dels obsequis a què tenen dret els qui ja s’han inscrit online es podrà fer a partir del dilluns vinent, 12 d’agost, sense necessitat d’esperar el mateix dia de la prova com l’any passat.


Inscripcions presencials el dia de la Caminada 2018
Del 12 al 16 d’agost –llevat del dia 15, festiu- es podrà anar a la Ciutat Esportiva Blanes a fer la recollida, de 10 a 22 h. D’altra banda, el divendres dia 16 també es podran fer inscripcions presencials a la Ciutat Esportiva, de 10 a 21 h, i a la tarda a l’Ajuntament, de 16 a 20 h. Per últim, tant les inscripcions presencials com la recollida del kit dels participants inscrits online es podrà fer el mateix dia de la prova, el dissabte 17 d’agost a l’Ajuntament de 10 a 22 h.

El kit inclou el dorsal, així com una gorra de regal per a tothom -5.500 participants- per cortesia de l’Obra Social La Caixa. Val a dir que les primeres 500 persones que ja s’han inscrit via online també recolliran la bossa amb regals de la botiga AleHop, que col·labora de nou amb l’Ajuntament. La informació de la caminada i la inscripció online és: http://www.blanes.cat/docweb/caminadapopularnitdesantbonos

Una activitat 100% solidària, amb aportacions a entitats socials

El preu d’inscripció per participar a la caminada és de 4’50€, dels quals 0’50€ es destinen a entitats sense ànim de lucre. Tots els qui facin l’aportació voluntària de 0’50€ rebran un val per fer un tast cortesia de Freskibo per bescanviar a la Food Truck que estarà situada al Passeig de Mar. Si no es desitja fer l’aportació voluntària, el preu de la inscripció és de 4€, que es destinen a cobrir part de les despeses que són necessàries pel bon funcionament de l’activitat.


Cada any els Serveis Socials de l’Ajuntament s’encarreguen de triar les entitats a qui es destinaran les aportacions voluntàries recollides, i aquest 2019 seran l’Associació Socialesport Sa Bona (integració d’infants i joves en risc social o vulnerables) i el Col·lectiu de Famílies Acollidores d’Infants Sahrauís. D’altra banda, l’Obra Social La Caixa també farà aportacions directes a Blanes Solidari i a l’Associació d’Africans de Blanes Sa Forcanera.

Talls de circulació i col·laboradors de la caminada

Perquè la caminada pugui transcórrer de la manera més fluida i evitar en el possible que la circulació quedi col·lapsada, la Policia Local de Blanes posarà en marxa diverses mesures el dissabte 17 d’agost. Des de les 22’15 h de la nit i fins la finalització de la caminada, a quarts de dues de la matinada, s’aniran fent talls de circulació esglaonats en el recorregut de la prova i carrers adjacents. Els vials romandran tancats i/o amb passos alternatius depenent de la intensitat.


La 36a Caminada Popular Nit de Sant Bonós l’organitza l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes amb el suport del Grup Fondistes Blanes. Col·laboren en diversos aspectes la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, així com el Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona. També es compta amb el suport de les següents empreses i establiments: Aneto, Obra Social ‘La Caixa’, Freskibo, AleHop, Consum, Autopodium, Tax Assessoria i Gestió Blanes, i Òptica Muralla.


Perquè la prova sigui un èxit es compta amb un ampli desplegament humà, que s’encarrega de determinats aspectes logístics, principalment de l’Àrea d’Esports i del Grup Fondistes Blanes, així com altres voluntaris i voluntàries als qui també s’assignen determinades tasques. Tot aquest equip anirà identificat amb una samarreta corporativa esponsoritzada.
Data de realització: 08/06/2019 | Data de la darrera actualització: 08/06/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300