Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana del 10 i 11 d’agost una col·lecta de l’AECC Catalunya Contra el Càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/08/2019 12:29:43 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull aquest cap de setmana del 10 i 11 d’agost una col·lecta de l’AECC Catalunya Contra el Càncer

Tant dissabte com diumenge hi haurà distribuïdes arreu de Blanes diverses persones voluntàries que contribuiran amb la seva feina a fer la recollida amb les característiques guardioles

Aquest proper cap de setmana del 10 i 11 d’agost Blanes viurà una nova edició de la tradicional col·lecta per recollir fons econòmics destinats a la investigació del càncer, que se celebra cada estiu en aquest municipi. Les dues jornades consecutives tindran lloc tant al matí com a la tarda, organitzades per la Junta Local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC).


Col·lecta AECC de Blanes 2018
La veterana entitat ha fet una crida a la participació perquè, una vegada més, la postulació pugui ser un èxit com ho ha estat en les anteriors edicions. Es tracta no tan sols que es facin donacions econòmiques, sinó també que hi hagi voluntaris i voluntàries que donin un cop de mà. Són les que una vegada més s’encarregaran de dur les característiques guardioles a peu de carrer per fer la recapta, o bé ajudaran a atendre les taules distribuïdes arreu de la vila dissabte i diumenge.

Taules de recaptació de l’AECC Contra el Càncer

S’han organitzat quatre torns per cobrir les franges de matí i tarda de les dues jornades del cap de setmana. Dissabte de 9 a 14 h hi haurà tres taules instal·lades a l’Avinguda dels Pavos, davant la Farmàcia Cots; a la Plaça d’Espanya, a tocar de la Parada de l’Autobús; i a La Plantera, al passeig central de l’Avinguda Catalunya, a l’alçada de la Pastisseria Marina. La tarda del dissabte només hi haurà una taula, a la Plaça d’Espanya, de 18 a 21 h.


La campanya de recollida de diners de l’AECC Contra el Càncer continuarà l’endemà diumenge amb dos torns més. Al matí, de 9 a 14 h al Carrer Raval xamfrà amb Carrer Muralla i al barri d’Els Pins, davant la Parròquia Sagrada Família; i a la tarda, de 18 a 21 h al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament de Blanes; i al Passeig Pau Casals, entre el Banc dels Músics i el Monument a Joaquim Ruyra.

Voluntaris i voluntàries per col·laborar en la recapta

Tots aquells ciutadans i ciutadanes, veïns de Blanes o estiuejants, que vulguin col·laborar en alguna de les dues jornades o en totes dues, tan sols cal que s’adrecin a qualsevol de les taules recaptatòries i s’inscriguin com a voluntari /-a presentant el carnet d’identitat. Es tracta de destinar encara que només sigui una hora del temps lliure propi per ajudar en la lluita contra el càncer.


Des de l’AECC Catalunya Contra el Càncer s’ha recordat que l’ajuda que es pugui esmerçar significa donar esperança als qui pateixen càncer, i en aquest sentit remarca que es tracta de l’entitat privada espanyola que més diners destina a investigar la malaltia. Una de cada tres dones i un de cada dos homes desenvoluparà un càncer a l’estat espanyol al llarg de la seva vida.


Gràcies a la investigació, la supervivència del càncer s’ha incrementat un 20% els últims 20 anys. Aquesta millora en els resultats prové del desenvolupament de noves eines de diagnòstic precoç i tractaments més específics i eficaços. La investigació és el motor per aconseguir que el càncer sigui una malaltia que es pugui preveure, que sigui curable, o que esdevingui crònica.
Data de realització: 08/08/2019 | Data de la darrera actualització: 08/08/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300