Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El grup ‘Cabotatge’ protagonitzarà aquest divendres el tradicional ‘Concert d’Estiu’ al Santuari del Vilar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/08/2019 12:18:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El grup ‘Cabotatge’ protagonitzarà aquest divendres el tradicional ‘Concert d’Estiu’ al Santuari del Vilar

Organitzat per l’Obreria del Vilar, continua la tradició encetada fa quatre anys, proposant una vetllada lúdica-cultural en un entorn que no sol acollir esdeveniments d’aquest tipus

Demà divendres 9 d’agost el Santuari del Vilar serà l’especial escenari que emmarcarà el ja tradicional ‘Concert d’Estiu’ que organitza l’Obreria del Vilar. Si bé en les tres primeres edicions l’esdeveniment musical s’havia fet coincidint amb l’inici de l’estiu, enguany la vetllada musical es fa al bell mig del centre d’aquesta estació meteorològica, pràcticament a mitjans d’agost.


Concert 2018 - Fotografies: Aitor Roger
En aquesta ocasió, el plat central de l’actuació seran les inconfusibles veus del grup blanenc ‘Cabotatge’, que presenten l’espectacle ‘Havaneres al Vilar’, en un paratge diferent del què és habitual, on la música marinera ressonarà amb més reminiscències que mai. El concert està previst que comenci a 2/4 de 9 de la nit, i la vetllada es completarà amb la possibilitat de fer un mos a base de pa amb tomàquet i pernil acompanyada d’una copa de cava abans o després del concert.

L’objectiu de l’activitat no és tan sols recollir fons econòmics per contribuir al manteniment del Santuari del Vilar. S’ofereix la possibilitat de gaudir d’un entorn cultural que contribueix a què l’experiència lúdica-musical sigui única i inigualable, ja que al llarg de l’any aquest emplaçament no sol acollir esdeveniments d’aquest tipus. La màgia del bosc que l’envolta contribueix a dotar-lo d’aquest element singular, gaudit cada any pels espectadors.


Un altre factor que el fa esdevenir exclusiu és que tan sols hi ha un aforament per a 120 localitats, hores d’ara pràcticament exhaurides. El què ja està definitivament tancat és el llistat de persones que podran desplaçar-se fins al Santuari del Vilar en un servei d’autocars que patrocina l’Ajuntament de Blanes. Les 55 places que hi havia disponibles, ja estan reservades.


Data de realització: 08/08/2019 | Data de la darrera actualització: 08/08/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300