Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes homenatjarà les atletes que han competit al Campionat d’Europa i la Copa del Món de Twirling


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/13/2019 08:30:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesBlanes homenatjarà les atletes que han competit al Campionat d’Europa i la Copa del Món de Twirling

Les joves esportistes blanenques han format part de la Selecció Espanyola a l’Europeu, on han obtingut la tercera plaça amb primeres potències com França i Itàlia

L’Ajuntament de Blanes farà un reconeixement públic a un grup d’atletes blanenques i l’entrenadora, pels èxits aconseguits en la seva participació en dos destacats esdeveniments esportius internacionals. D’una banda, el passat mes de juliol van competir al Campionat d’Europa de Twirling disputat a Mouilleron Le Captif, a França, i de l’altra tot just fa uns dies han tornat a Blanes procedents de la localitat francesa de Limoges, on han participat a la Copa del Món.


En total són 16 atletes i la seva entrenadora, Jessica Ortega, les qui rebran el reconeixement, algunes dels quals per haver competit en tots dos esdeveniments internacionals. En el Campionat d’Europa de Twirling disputat a principis de juliol, vuit esportistes del CT Blanes van ser-hi després que van ser escollides per formar part de la Selecció Espanyola de Twirling, que va aconseguir el bronze front primeres potències com ara França i Itàlia.

Campionat d’Europa i Copa del Món, totes dues competicions a França

A nivell individual, les atletes d’elit blanenques també van conquerir reptes personals molt destacats en la competició europea. D’altra banda, a la Copa del Món celebrada aquest mes d’agost a Limoges també han conquerit distingits reptes, i en aquest sentit Òscar Rico i Brenda Smith van classificar-se a la primera posició de la categoria junior, aconseguint la medalla d’or.


L’homenatge públic de l’Ajuntament a les joves atletes, que pertanyen al Club Twriling Blanes, tindrà lloc el proper dimarts 20 d’agost a les 5 de la tarda a la Sala de Plens. L’acte l’encapçalarà l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Pere Lopera, acompanyats del president del Club Twirling Blanes, Quique Ortega. També hi seran familiars, amics i altres membres de l’entitat, així com regidors i regidores del consistori que no es voldran perdre l’ocasió de compartir l’esdeveniment.Data de realització: 08/13/2019 | Data de la darrera actualització: 08/13/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300