Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Reconeixement públic de l’Ajuntament de Blanes a 17 atletes del Club Twirling Blanes pels èxits internacionals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/20/2019 07:26:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Reconeixement públic de l’Ajuntament de Blanes a 17 atletes del Club Twirling Blanes pels èxits internacionals

L’alcalde i el regidor d’Esports han encapçalat avui l’homenatge a les joves esportistes que han participat al Campionat d’Europa amb la selecció espanyola i a la Copa del Món

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes ha allotjat aquesta tarda un acte oficial per fer un reconeixement públic a 16 atletes del Club Twirling Blanes i a la seva entrenadora. L’objectiu ha estat homenatjar-les pels èxits aconseguits en la seva participació en dos destacats esdeveniments esportius internacionals que han tingut lloc aquest mateix estiu del 2019.


D’una banda, el passat mes de juliol van competir al Campionat d’Europa de Twirling disputat a Mouilleron Le Captif, a França, formant part de la selecció oficial de l’estat espanyol. D’altra banda, a mitjans d’aquest mes d’agost han tornat a competir un altre grup d’atletes, entre les quals s’hi trobava bona part de les esportistes blanenques que ja havien participat al Campionat d’Europa.

Aquesta segona cita internacional ha estat la Copa del Món, disputada en una altra localitat francesa, a Limoges. En total s’han lliurat reconeixements a 16 atletes i a la seva entrenadora. No tan sols per l’èxit que significa haver arribat tan lluny en aquest esport, sinó per les avantatjades posicions assolides. En aquest darrer sentit, les vuit esportistes escollides per formar part de la Selecció Espanyola van aconseguir guanyar el bronze front primeres potències com França i Itàlia.

Reconeixement de l’Ajuntament de Blanes a les atletes del Club Twirling

L’homenatge públic d’avui dimarts a les joves esportistes l’han encapçalat la segona tinenta d’alcalde, Olga López, acompanyada del regidor d’Esports, Pere Lopera, i del president del Club Twirling Blanes, Quique Ortega. També han participat regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, així com familiars, amics i altres membres de l’entitat que no s’han volgut perdre l’esdeveniment.


Totes les homenatjades ha rebut una reproducció de l’escut oficial de l’Ajuntament de Blanes personalitzat amb el nom de cadascuna d’elles: Nerea Ortega, Anna Colomer, Sarah Collado, Nerea Lendínez, Anna Comino, Paula Megía, Marina Berrocal, Òscar Rico, Clàudia Salicrú, Nerea Torrecillas, Laia Cruz, Ohiane Magrans, Sofía Álvarez, Brenda Smith, Maria Jacinto i Mariona Ugart. Un altre dels reconeixements se li ha lliurat a la seva entrenadora, Jessica Díez.


Al terme de l’acte, s’hi ha incorporat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui ha estat una llarga estona intercanviant impressions amb les joves esportistes, l’entrenadora i el president del Club Twirling Blanes. També els ha acompanyat el regidor d’Esports, Pere Lopera, qui ha tancat la trobada recordant que l’any vinent la Ciutat Esportiva Blanes serà la seu que acollirà el Campionat Europeu de Twirling.

Un esforç personal més enllà de la disciplina esportiva

Tant l’alcalde com el regidor d’Esports han lloat la bona tasca de les atletes i de l’entrenadora, no tan sols perquè amb el seu esforç han arribat tant lluny, actuant com ambaixadores de Blanes allà on van. També han remarcat l’esforç personal que han hagut d’esmerçar cadascuna d’elles i les seves respectives famílies per poder viatjar fins a França i participar en el Campionat Europeu. Això és perquè, tot i que formaven part de la Selecció Espanyola, s’han hagut de costejar elles mateixes les samarretes que les identificaven com equip oficial, i tampoc han comptat amb cap subvenció per poder pagar diverses despeses necessàries.


Malgrat aquest contratemps, totes han destacat la gran experiència que ha suposat per a elles poder participar en aquestes competicions internacionals, mesurant la seva expertesa amb primeres potències del twirling com són França i Itàlia. L’any vinent, tal com s’ha recordat durant l’acte, el Club Twirling Blanes continuarà sent protagonista internacional, però aquest cop des de casa seva, ja que s’estan fent tots els preliminars organitzatius perquè el Campionat Europeu de Twirling 2020 es faci a la Ciutat Esportiva Blanes.
Data de realització: 08/20/2019 | Data de la darrera actualització: 08/20/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300