Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Intens cap de setmana musical a Blanes amb el ‘Kalaguirock Summer’ i un concert dels ‘Germà Negre’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/22/2019 02:09:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Intens cap de setmana musical a Blanes amb el ‘Kalaguirock Summer’ i un concert dels ‘Germà Negre’

S’allotjaran a la Plaça dels Països Catalans: dissabte amb ‘Miss Octubre’, ‘Slavedown’, ‘Punks & Company’ i ‘La Revuelta’, i diumenge el conegut grup català farà el ‘Repicó dels Copatrons’

El proper cap de setmana Blanes allotjarà dos esdeveniments musicals de primer ordre, tots dos a l’escenari que s’alçarà a la Plaça dels Països Catalans. El primer d’ells serà dissabte, a partir de les vuit del vespre, amb el ‘Kalaguirock Summer 2019’, que inclou al cartell quatre grups potents carregats d’energia.

‘Kalaguirock Summer’ és la versió estiuenca del ‘Kalaguirock’ que durant els darrers anys s’havia estat celebrant a l’emblemàtic barri blanenc de Ca la Guidó. Un dels impulsors de la mostra és precisament el grup ‘La Revuelta’, veí d’aquest barri, caracteritzat pel seu bon rotllo però també per les seves lletres compromeses i trencadores, ‘marca de la casa’.

‘Miss Octubre’, ‘Slavedown’, ‘Punks & Company’ i ‘La Revuelta’

Enguany el ‘Kalaguirock Summer’ continua en la mateixa línia de ser una mostra de rock local amb convidats de luxe. Els quatre grups que s’encarregaran d’omplir de música i bon rotllo l’escenari de la Plaça dels Països Catalans amb diferents estils de música són ‘La Revuelta’, ‘Punks & Company’, ‘Slavedown’ i ‘Miss Octubre’.


Uns dels protagonistes indiscutibles seran els blanencs ‘La Revuelta’, habituals en les activitats de la vila. Els convidats més destacats de la nit són els ‘Miss Octubre’, la nova banda del guitarrista i membre fundador de ‘Barricada’, així com els gironins ‘Slavedown’, que es mouen entre el Hard Rock dels anys 70 i el metal més contemporani amb influències que inclouen ‘Black Sabath’ i ‘The Doors’.

La vetllada del ‘Kalaguirock Summer 2019’ la completarà el grup de Palafolls ‘Punks & Company’, que toca diverses corrents del tipus de música dins del punk. Al llarg de tota la vetllada hi haurà un servei de bar per acompanyar els concerts, que començaran a les vuit del vespre i fins quarts d’una de la matinada.

Diumenge concert de repicó dels Copatrons amb ‘Germà Negre’

El mateix escenari de la Plaça dels Països Catalans allotjarà l’endemà diumenge un concert que es presenta sota el sonor nom de ‘Repicó dels Copatrons’, la Festa Major Petita de Blanes que tot just es va tancar ahir dimecres. Els qui ompliran de música el recinte són els membres del conegut grup català ‘Germà Negre’, que proposen un estil de música diferent al què haurà sonat la nit anterior.


Els gironins –quatre de Banyoles i un de Girona ciutat- tenen un estil principalment folk amb un aire festiu. Tot i que provenien d’estils i gèneres musicals molt diferents (clàssica, punk, rock, etc) han aconseguit elaborar un estil propi mundialment reconegut. El mes de maig de 2015 van publicar el seu primer disc: ‘Els àngels fan torrades’, i l’any passat el seu segon treball ‘Molt de porc i poca salsitxa’.

El concert que oferiran els ‘Germà Negre’ diumenge a les 9 de la nit és el què s’havia de fer en el marc del Festival ‘Korreketoken’ que organitza l’Esbart Joaquim Ruyra coincidint amb la Festa Major de Santa Anna. Havien d’actuar el dissabte 27 de juliol, però la tempesta de pluja va obligar a suspendre’l, amb la promesa que no deixarien el públic de Blanes sense la seva sessió.
Data de realització: 08/22/2019 | Data de la darrera actualització: 08/22/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300