Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acollirà diumenge un Sopar Solidari a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer a Mas Enlaire


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/23/2019 08:30:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acollirà diumenge un Sopar Solidari a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer a Mas Enlaire

L’objectiu és ajudar a que una família de l’Índia Rural en extrema pobresa, i al llarg de la vetllada hi haurà diverses activitats: inflables per a la canalla, música, balls i havaneres

Aquest proper diumenge Blanes acollirà una activitat 100% solidària que tindrà lloc a la Plaça 11 de setembre, al barri de Mas Enlaire. Es tracta d’un ‘Sopar Solidari’ que ha organitzat la Fundació Vicenç Ferrer de Blanes, comptant amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire, l’Ajuntament i diverses empreses i entitats blanenques.


Estand Fundació Vicenç Ferrer Festa de la Diversitat 2019
L’objectiu és recaptar fons econòmics per ajudar a que una família de l’Índia Rural en extrema pobresa pugui disposar d’un habitatge familiar en condicions i de manera permanent. Per això, els tiquets per participar al sopar es poden aconseguir amb un donatiu de 10€, anticipadament al Casal La Cooperativa del Carrer Muralla, a Can Borràs i al Restaurant ‘El Rincón de Paco’ de la Plaça 11 de Setembre.

Sopar Solidari, música, havaneres, danses i inflables

El menú del sopar consisteix en un pica-pica, amanida, botifarra amb pa amb tomàquet, gelat, aigua i vi. La vetllada s’encetarà a les sis de la tarda amb la posada en marxa d’uns inflables perquè puguin jugar-hi la mainada fins les vuit del vespre. Al llarg de tota la tarda-vespre també estarà funcionant un Servei de Bar per acompanyar la vetllada.


Les actuacions començaran a partir de les 7 de la tarda, el grup blanenc ‘Cabotatge’ farà una Cantada d’Havaneres seguit a les 8 per l’inici del ‘Sopar Solidari’ que amenitzarà el DJ Raúl Andrés Fighetti amb música dels anys 70, 80 i 90. A partir d’aquí hi haurà tres actuacions més: a 2/4 de 10 de la nit la més relacionada amb l’objectiu de l’esdeveniment: danses de Bollywood i danses Tribals amb ‘Nanja Dansa’


Per últim, els dos darrers ingredients seran 100% musicals, per complaure tots els gustos. Primer serà el torn de ‘Sin Límite Cover’, que a partir de les 10 de la nit farà versions acústiques de temes de coneguts grups i solistes com ara Lady Gaga, Aretha Franklin, Guns & Roses o Queen, entre d’altres. Després, a ¾ d’11, tancarà la vetllada ‘Nano Samper’, amb versions acústiques de David Bowie, Pink Floyd, Radiohead o Supertramp.


Data de realització: 08/23/2019 | Data de la darrera actualització: 08/23/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300