Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Enric Joan Tejedor i Maria Casals guanyen l’11è Aquatló Popular Vila de Blanes disputat aquest diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/25/2019 01:05:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLEnric Joan Tejedor i Maria Casals guanyen l’11è Aquatló Popular Vila de Blanes disputat aquest diumenge

La prova disputada avui al matí ha combinant natació i atletisme, i en primera posició de la modalitat d’equips s’han classificat ‘Els Sardinetes’, format per dos atletes de Blanes

Aquest diumenge al matí s’ha disputat l’esdeveniment esportiu que ja forma part de l’agenda estiuenca de tots els atletes avesats a qui els agrada posar a prova la seva resistència, així com també a qui ho vol tastar l’experiència per primer cop o en una nova edició. S’ha tractat de l’11è Aquatló Popular Vila de Blanes, organitzat pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i diverses empreses i establiments.


XI Aquatló Popular Vila de Blanes - Sortida Categoria Homes
Aquest 2019 l’11è Aquatló Popular Vila de Blanes ha registrat un total de 265 participants, d’entre els quals el més ràpid en la categoria d’homes ha estat Enric Joan Tejedor amb un temps de 25’47 minuts, gairebé un minut menys del què va invertir el primer classificat de l’any passat. L’han seguit Sergi Matas (26’35) i Sergi Lasheras (27’27).


Tres primeres classificats
El podi de dones l’ha encapçalat per segon any consecutiu Maria Casals, que ha millorat molt la marca de l’any passat: 28’42 minuts enfront els 30’16 minuts del 2018. La segona plaça l’ha aconseguit la seva germana Lucía Casals (32’12), i el tercer lloc l’ha guanyat Laia Díaz Ruiz (33’35) , qui l’any passat també va quedar en idèntica posició.Premis per als primers equips i atletes locals

En la categoria de premis per equips el podi de dones només ha comptat amb dues primeres classificades: el ‘GEiEG’, amb un temps de 36’21 minuts, i ‘Les Gèminis’, amb 39’45 minuts. Pel que fa als equips d’homes, la primera posició l’han guanyat dos atletes locals: ‘Els Sardinetes’, que han fet el recorregut en 25’05 minuts, superant per 42 segons el temps del primer classificat masculí. ‘Els Sardinetes’ està format pel nedador internacional Ricard Pujol i pel corredor Ignasi Gironès.


La segona plaça ha estat per l’equip ‘Stark Returns’ (27’23), seguits per ‘Black’ (29’23). Pel que fa a equips mixtes la primera plaça ha estat pel duet del ‘Natació Club Torelló’ (30’10), seguits per ‘#Rule32’ (32’22) i ‘Oncoend3D’ (33’19). Respecte els dos primers classificats locals, en la categoria de dones ha estat Sara Hernández, amb un temps de 39’15 minuts, mentre que en homes el més ràpid de Blanes ha estat Miguel Ángel Acosta, amb un temps de 28’48 minuts.


Tres dels equips blanencs més emblemàtics: 'Mateo Team',
'Comas Brothers' i 'Els Sardinetes'
Val a dir que en la categoria d’equips hi ha hagut inscripcions molt emblemàtiques, d’atletes molt coneguts a la vila. Així, hi havia el ‘Mateo Team’, que ha quedat cinquè amb un temps de 30’01 minuts, format pels atletes Buba Sabally (primer de la Caminada Sant Bonós) i Pere Boadas. També ha participat l’equip ‘Comas Brothers’, format per Albert i Jordi Comas, qui s’ha classificat en vuitè lloc amb un temps de 31’18 minuts.


Fotografia de grup amb tots els guanyadors i guanyadores,
l'alcalde, el regidor d'Esports, el president del C.Triatló, regidors i regidores
L’entrega de premis ha posat punt i final a la matinal esportiva que s’ha allotjat al llarg del matí al Passeig de Mar. L’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del regidor d’Esports, Pere Lopera, i del president del Club Triatló Blanes, Antoni Ruiz. També han participat altres regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes i membres de la junta de l’entitat esportiva.

Una prova plenament consolidada que combina natació i atletisme

La celebració del XI Aquatló Vila de Blanes ha estat la novena prova del calendari de la marca Blanes X Runners que forma part de l’ADN del turisme esportiu i familiar de la població. Després d’11 proves, es pot dir que aquesta modalitat de triatló està plenament refermada entre els aficionats de participar en proves de resistència en natació i atletisme, però també d’aquells qui volen participar en un esdeveniment amb un fort component popular.


Sortida Dones i Equips
Consisteix en tres trams consecutius que s’han de fer contrarellotge. Primer cal cobrir 400 metres nedant, després 4 kilòmetres corrent i per últim uns altres 400 metres nedant. Es fan dues sortides: la primera és per a homes individuals, i la segona per a dones i equips de dos. Tots i totes les participants han pogut reposar forces al costat de la zona de boxes on es fa el canvi d’indumentària per a cada tram de la prova. A banda d’aigua i altres refrescos, també hi havia xíndria i meló.


A diferència d’anteriors edicions, aquest 2019 la única incidència remarcable ha estat la presència de meduses, una qüestió de la qual s’ha advertit tot just començar la prova perquè els nedadors i nedadores anessin amb precaució. Alguns participants han hagut de ser atesos per la picada de meduses tot i que, sortosament, en cap dels casos ha tingut conseqüències greus.Data de realització: 08/25/2019 | Data de la darrera actualització: 08/25/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300