Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Intensa sessió de punk & rock al ‘Kalaguirock Summer 2019’ de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/26/2019 11:18:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Intensa sessió de punk & rock al ‘Kalaguirock Summer 2019’ de Blanes

Dissabte a la nit la Plaça dels Països Catalans va allotjar un quàdruple concert amb els grups ‘Miss Octubre’, ‘Slavedown’, ‘La Revuelta’ i ‘Punks & Company’

La segona edició del ‘Kalaguirock Summer’ que va tenir lloc dissabte a la nit va omplir de punk & rock de diferents tendències la cèntrica Plaça dels Països Catalans on es va allotjar. En aquesta segona edició la vetllada ha estat un èxit des de tots els punts de vista, tant de públic com de qualitat dels quatre grups que han participat.


'Kalaguirock Summer 2019'
L’any passat, en què l’experiència s’exportava al centre de la vila per primera vegada, procedent del barri de Ca la Guidó, la pluja va deslluir el programa previst, però en canvi aquest 2019 els concerts s’han pogut fer sense cap entrebanc. ‘Kalaguirock Summer’ és la versió estiuenca del ‘Kalaguirock’ que durant els darrers anys s’havia estat celebrant a l’emblemàtic barri blanenc de Ca la Guidó, formant part de les festes de barri.

La versió Summer s’ha organitzat per A.C.D.M. Kalaguirock amb el suport de l’Esbart Joaquim Ruyra i l’Ajuntament de Blanes. L’objectiu és ser una mostra de rock local amb convidats de luxe i, en aquest sentit, les expectatives s’han complert al 100%, amb diferents tendències de punk & rock per un públic que va gaudir des del principi fins al final de bona música.

‘Miss Octubre’, ‘Slavedown’, ‘Punks & Company’ i ‘La Revuelta’

Un dels impulsors del ‘Kalaguirock Summer’ és precisament el grup ‘La Revuelta’, veí de Ca la Guidó, caracteritzat pel seu bon rotllo, però també per les seves lletres compromeses i trencadores, ‘marca de la casa’. Dissabte van actuar en segon lloc, després dels ‘Slavedown’, i van ser uns dels protagonistes indiscutibles de la vetllada.


Concert 'La Revuelta'
‘La Revuelta’ són habituals en les activitats de la vila i toquen heavy-punk rock. Al estar composat per músics d’edats molt diverses, fan que cada estil musical de les respectives èpoques de cadascun d’ells els ajudi a crear temes molt originals. Està format pel cantant Diego Fernández; Raúl Prior a la rítmica i als cors; José Luís Pérez al baix i als cors; Eusebio ‘Gus Obélix’ a la bateria i com a cantant; Juan Pedro ‘Paspe’ Martínez a la guitarra solista/rítmica i com a ‘super tècnic’; i German Anaya com a cantant.

Els convidats més destacats de la nit van ser els ‘Miss Octubre’, la nova banda del guitarrista i membre fundador de ‘Barricada’, Alfredo Piedrafita, amb Iker Pedrafita i Agnés Castaño. Iker porta temps actualitzant el so del rock espanyol més dur, mentre que l’Agnés és una de les millors cantants de hardrock. Es defineixen a ells mateixos com una banda de rock dur, però amb suficient espai per a la melodia, com ha de ser, preparats per a la qualsevol tipus de guerra musical.


Per la seva banda, els gironins ‘Slavedown’ es mouen entre el Hard Rock dels anys 70 i el metal més contemporani amb influències que van des de ‘Black Sabath’ i ‘The Doors’ fins a ‘Corrosion of Conformity’, ‘Alice in Chains’ o ‘Monster Magnet’. La vetllada del ‘Kalaguirock Summer 2019’ es va completar amb el grup de Palafolls ‘Punks & Company’, que toca diverses corrents del tipus de música que ja els identifica amb el seu nom: punk, hardcore punk, i punk rock.
Data de realització: 08/26/2019 | Data de la darrera actualització: 08/26/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300