Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club de Vela Blanes tanca la temporada amb una festa i un sopar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/26/2019 10:30:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Club de Vela Blanes tanca la temporada amb una festa i un sopar

El van encapçalar el president de l’entitat, Joan Balaguer, i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i es van lliurar obsequis i reconeixements a diversos membres

La tradicional festa que cada any celebra el Club de Vela Blanes quan acaba l’estiu va aplegar dissabte passat la gran família d’aquesta entitat per tancar una nova temporada. La van encapçalar el president del Club de Vela Blanes, Joan Balaguer, i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa. També van assistir-hi altres membres de l’entitat, entre ells el comodor, Xavi Manresa -qui també forma part de la junta directiva de la Federació Catalana de Vela-, i el gerent, Héctor Espadas, entre d’altres.


Festa final de temporada Club de Vela Blanes
Fotografies: Neus Collado
La vetllada es va encetar amb un sopar que va comptar amb la participació de més d’un centenar de persones, principalment membres de la junta directiva, de l’staff de l’entitat, així com socis i sòcies del club. D’aquesta manera, van assistir-hi el director tècnic del Club de Vela Blanes, Juan Miguel Aguirre; i el secretari esportiu i responsable de l’Àrea Social i de Comunicació, Josep Lluís Yubero, entre d’altres.


Joan Balaguer, president del CV Blanes, lliura una mètopa
de l'entitat a l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa
Al final del sopar es va obrir un torn de parlaments seguit pel lliurament de diversos obsequis, insígnies i reconeixements a esportistes i membres de l’entitat. Entre ells, van rebre sengles trofeus regatistes que han competit pel club fora de l’estat espanyol, portant el nom de Blanes i de l’entitat esportiva a l’estranger. Tanmateix, es van entregar les indumentàries que lluiran els equips, l’equipament, per a la temporada que començarà al setembre.


Lliurament d'un dels reconeixements
En aquesta part de la vetllada també es van entregar diversos obsequis honorífics commemoratius, i en aquest sentit l’alcalde, Àngel Canosa, va rebre de mans del president del Club de Vela, Joan Balaguer, una mètopa de fusta amb la insígnia que identifica el Club de Vela Blanes. Com és habitual, un cop acabats els parlaments i el lliurament d’obsequis i reconeixements, la vetllada es va tancar amb un ball.
Data de realització: 08/26/2019 | Data de la darrera actualització: 08/26/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300