Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ple de l’Ajuntament de Blanes fa un nou pas per a l’aprovació del POUM


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/27/2019 05:44:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El ple de l’Ajuntament de Blanes fa un nou pas per a l’aprovació del POUM

En la sessió del proper dijous 29 d’agost també s’aprovarà l’ampliació de l’Hospital Comarcal i es desestimarà un recurs del Càmping Blanc d'Eivissa contra la multa d’1’34 M€ imposada a l’abril

Aquest proper dijous 29 d’agost l’Ajuntament de Blanes ha convocat la sessió ordinària corresponent a aquest mes, on un dels punts més destacats serà un nou pas per a l’aprovació definitiva del POUM, el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Blanes. Es tracta de les incorporacions que s’han fet al projecte aprovat provisionalment pel consistori el passat mes de febrer.


Ple Municipal 18 de juliol
El nou text refós ha inclòs les consideracions emeses per diverses institucions i organismes nacionals i estatals. Es tracta de la Secretaria General de Infraestructures del Ministeri de Foment, la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar del Ministeri per a la Transició Ecològica, i l’Agència Catalana de l’Aigua, entre d’altres.

Precisament dos altres dels temes destacats del ple també tindran a veure amb urbanisme. Per un costat, es proposa aprovar provisionalment el projecte de Pla Especial Urbanístic per a l’ampliació de l’Hospital Comarcal de Blanes. Per l’altre, es presenta un punt per desestimar un recurs presentat pel Càmping Blanc d'Eivissa contra la multa d’1’34 M€ imposada per l’Ajuntament de Blanes per infracció urbanística, al haver ampliat l’activitat sense llicència i no legalitzable.

Per últim, es tractaran les subvencions pels Projectes de Cooperació al Desenvolupament en l’àmbit internacional per a l’any 2019, i una moció presentada pel grup municipal ‘Junts per Blanes’. La proposta d’acord demana l’adhesió de l’Ajuntament de Blanes al ‘Protocol de Seguretat contra les Violència Sexuals en Entorns d’Oci’ de la Generalitat.

Com és habitual en tots els plens municipals, el darrer punt de l’ordre del dia serà l’apartat de Precs i Preguntes. Primer amb els membres del consistori, i després obertes al públic assistent, sempre que els temes s’hagin tractat prèviament al llarg de la sessió. El ple municipal començarà aquest dijous 29 d’agost a les 7 de la tarda.
Data de realització: 08/27/2019 | Data de la darrera actualització: 08/29/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300