Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes decidirà dijous si participa en la manifestació de la plataforma Per uns Barris més Segurs


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/28/2019 03:03:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes decidirà dijous si participa en la manifestació de la plataforma Per uns Barris més Segurs

L’alcalde i el primer tinent d’alcalde s’han reunit avui amb representants del col·lectiu per analitzar l’actual situació en què es troba la solució per la conflictivitat a la Zona d’Oci Nocturn

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el primer tinent d’alcalde, Jordi Urgell, s’han reunit aquest dimecres amb diversos representants de la plataforma ‘Per uns Barris més segurs’. L’objectiu ha estat analitzar l’actual situació en què es troba tot el treball que s’ha estat fent des de principis d’estiu per trobar una solució definitiva a la conflictivitat d’aldarulls i actes incívics que hi ha a la Zona d’Oci Nocturn.


Reunió d'Àngel Canosa i Jordi Urgell amb representants de
la 'Plataforma Per uns Barris més Segurs'
També s’ha tractat la convocatòria d’una manifestació que ha fet la plataforma de cara a aquest proper divendres 30 d’agost per demanar una solució al conflicte. Els diferents representants del col·lectiu ciutadà han remarcat que la mobilització no és contra l’Ajuntament de Blanes, sinó per mostrar la preocupació dels veïns dels barris d’Els Pins i La Plantera, els principals perjudicats de la situació.

Tant l’alcalde com el primer tinent d’alcalde han avançat als portaveus de la plataforma la possibilitat que l’Ajuntament de Blanes també participi com institució en aquesta manifestació. Aquest extrem s’acabarà de decidir aquest dijous, en la reunió de la Junta de Govern Local i la Junta de Portaveus, on participen els representants de tots grups polítics municipals. Ambdues trobades tindran lloc abans que se celebri la sessió plenària.

Situació actual per solucionar la conflictivitat a la Zona d’Oci Nocturn

Durant la trobada, s’ha recordat tot el procés que s’ha seguit des que el passat 19 de juliol va haver una reunió multitudinària a la Sala de Plens amb totes les parts implicades per donar a conèixer quina solució s’havia acordat. Es tractava de redactar un conveni a signar entre l’Ajuntament de Blanes i les empreses que gestionen els locals de la Zona d’Oci Nocturn, principalment els responsables de la Discoteca Arena.


En el document s’hi havia d’incloure diverses mesures que anirien a càrrec del sector d’oci nocturn, alhora que el consistori feia un nou decret per aixecar la reducció horària que havia entrat en vigor a principis d’estiu. La redacció del conveni, però, es va demorar per diversos factors, i no va ser fins la setmana passada que es va poder lliurar un primer esborrany als representants de l’establiment d’oci nocturn amb l’objectiu de començar a negociar la redacció definitiva.
Malgrat aquest darrer extrem, els responsables de la Discoteca Arena -a través del seu advocat-, van fer públic el seu descontent respecte el contingut del conveni a través de diversos mitjans. Això va provocar que la ‘Plataforma per uns Barris més Segurs’, que precisament havia anunciat al juliol que paralitzava la seva activitat en veure que el conflicte estava en vies de solució, convoqués una reunió oberta a la participació de tothom.En aquesta trobada, celebrada divendres de la setmana passada, va sorgir la idea de fer una cassolada l’endemà dissabte davant la Discoteca Arena, i es va convocar la manifestació que s’ha fixat per aquest proper divendres 30 d’agost a les 7 de la tarda. La mobilització està previst que surti des de davant l’Ajuntament de Blanes i faci un recorregut fins arribar a la Rotonda dels Focs, a la cruïlla de la Carretera d’Accés a la Costa Brava amb el Carrer Anselm Clavé.
Data de realització: 08/28/2019 | Data de la darrera actualització: 08/29/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300