Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Declaració Institucional Ajuntament de Blanes respecte la problemàtica a la Zona d'Oci Nocturn


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/30/2019 05:52:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Declaració Institucional Ajuntament de Blanes respecte la problemàtica a la Zona d'Oci Nocturn

La 'Declaració Institucional' compta amb el suport unànime de tots els grups polítics municipals, les Associacions de Veïns d'Els Pins i La Plantera i la Plataforma 'Per uns Barris més Segurs'

Arran de les novetats que hi ha hagut aquests darrers dies al voltant de la conflictivitat que hi ha la Zona d’Oci Nocturn, l’Ajuntament de Blanes vol fer pública una Declaració Institucional que reculli quin és el posicionament del consistori envers un tema que ja fa massa temps que preocupa a tota la ciutadania del municipi, però que afecta especialment als veïns i veïnes d’Els Pins i La Plantera.

Davant aquesta situació, demanem la unitat de tothom qui estem treballant plegats per aconseguir la tan desitjada solució.

Només la suma d’esforços de totes les parts implicades ens permetrà arribar a bon port.

Per això, és important que les forces polítiques que integrem l’Ajuntament de Blanes, com les associacions de veïns i tots aquells col·lectius ciutadans i professionals que han aportat el seu granet de sorra amb aquest objectiu comú, seguim treballant plegats, sense perdre la unitat.

Això ens ha de permetre seguir garantint poder gaudir d’una ciutat segura, on hi hagi la necessària convivència ciutadana que faci compatible el descans dels veïns amb l’oci nocturn.

Amb aquesta declaració institucional, l’Ajuntament de Blanes es solidaritza amb la problemàtica que estant patint els veïns i veïnes del municipi, essent aquest un punt de treball col·lectiu i unitari a solucionar. Per aquest motiu, no deixarem de buscar mesures i fer co-responsables de la solució a tots els actors que hi participen, aplicant mesures individuals a aquells negocis implicats en la problemàtica.

Tanmateix, l’Ajuntament també vol incidir en la defensa i elogiar la tasca que està duent a terme la Policia Local de Blanes, remarcant l’excel·lent treball i la tasca que desenvolupa aquest cos de seguretat municipal, la nostra policia.

No tan sols en la contenció d’aquesta problemàtica a la zona d’oci nocturn, sinó en general en tots els seus àmbits d’actuació, servei, assistència i protecció ciutadana.

Una tasca que estan fent de manera impecable i professional, malgrat la manca d’efectius que pateix, provocada principalment per les jubilacions, però també per no haver pogut incorporar nous agents a temps.

És cert que des de l’ABP dels Mossos d’Esquadra a Blanes hem comptat amb el seu recolzament sempre que els hi hem demanat però, davant el tipus de conflictivitat que es genera a la Zona d’Oci Nocturn, el temps ha demostrat que és clarament insuficient.

Per això, des de Blanes també volem demanar a l’organisme competent, el Departament d’Interior de la Generalitat, més implicació que es tradueixi en una major presència d’efectius de seguretat ciutadana i de la Brigada Mòbil.

En definitiva, des de l’Ajuntament de Blanes fem una crida a mantenir la unitat, a seguir treballant plegats i aconseguir així la tan desitjada solució a aquest conflicte que, estem convençuts, acabarem trobant.

Per això, aquesta ‘Declaració Institucional’, que és també un decàleg d’intencions, volem fer constar que compta amb el recolzament de tots els partits amb representació municipal (Esquerra Republicana de Catalunya, Partit dels Socialistes de Catalunya, Blanes en Comú Podem, Junts per Blanes i Ciutadans); les Associacions de Veïns d’Els Pins i de La Plantera; i de la Plataforma per uns Barris Més Segurs.

Blanes, 30 d’agost de 2019.-
Data de realització: 08/30/2019 | Data de la darrera actualització: 08/30/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300