Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 350 persones participen a la Manifestació de la Plataforma ‘Per uns Barris Més Segurs’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/30/2019 08:37:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 350 persones participen a la Manifestació de la Plataforma ‘Per uns Barris Més Segurs’

Abans de començar, s’ha llegit un manifest amb els lemes que s’han corejat al llarg del recorregut: ‘Tots units per un barri segur’, ‘No ens miris. Vine amb nosaltres’ i ‘Volem descansar’

Més de 350 persones han participat aquest vespre a la manifestació convocada per la plataforma ‘Per uns Barris més Segurs’. Abans de començar, dues portaveus del col·lectiu han llegit a la porta de l’Ajuntament de Blanes un breu manifest en català i en castellà. En el text s’explicava que l’objectiu de la mobilització era voler resoldre la problemàtica que es pateix a la zona d’oci nocturn.


Per això, segons el manifest, es vol conscienciar a tothom amb accions pacífiques a les autoritats competents, perquè entenen que són les que han de vetllar per la seguretat i el descans de la ciutadania. Finalment, es tancava desitjant que la manifestació transcorregués pacíficament i amb total tranquil·litat, recordant tanmateix els tres lemes sota els quals s’ha convocat: ‘Tots units per un barri segur’, ‘No ens miris. Vine amb nosaltres’ i ‘Volem Descansar’.

Tot seguit, la manifestació ha pujat Carrer Ample a munt i ha seguit pel Carrer Anselm Clavé per finalitzar a la Rotonda dels Focs, on s’ha dissolt quan tot just feia poc més de 20 minuts que havia començat. Al llarg de tot el recorregut, diverses persones han mostrat pancartes amb els tres principals lemes, que s’han corejat a viva veu, recolzats pels sons de xiulets i botzines.


Per la seva banda, la pancarta que ha encapçalat la manifestació duia escrit el lema ‘Per uns Barris més Segurs. Solució Discoteques Conflictives Ja !!’. Diverses dotacions de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra han vetllat per l’ordre de la manifestació i la seguretat dels que hi participaven. En aquest sentit, la policia municipal s’ha encarregat d’anar tallant puntualment el trànsit de vehicles per facilitar el pas dels manifestants que, quan s’ha dissolt la marxa, han dedicat un aplaudiment a la Policia Local de Blanes.
Data de realització: 08/30/2019 | Data de la darrera actualització: 08/30/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300