Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull dissabte el ‘II Gran Premi Costa Brava Sup Race’ de Paddle Surf


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/30/2019 07:47:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull dissabte el ‘II Gran Premi Costa Brava Sup Race’ de Paddle Surf

Hi haurà dues categories: la del nivell d’avançats, de 9 km. de recorregut, i la de debutants, amb una distància de 4 km, organitzat pel Club Paddlesurf Blanes

Blanes acollirà la tarda de demà dissabte la segona edició de la prova d’un dels esports que darrerament ha augmentat considerablement el nombre de practicants. Es tracta del ‘II Gran Premi Costa Brava Sup Race’ de Paddle Surf, que es farà en dues categories: debutants, amb 4 km. de recorregut, i avançats, amb 9 km. distància.


'I Gran Premi Costa Brava Sup Race' 2018
Fotografies: Olga Garsaball
Formarà part del Circuit Català de Surf, per la qual cosa s’espera comptar amb participants d’arreu del territori i d’Andorra, a banda d’una bona presència de blanencs i blanenques, així com de practicants d’aquest esport de poblacions de la rodalia. L’ha organitzat el Club Paddlesurf Blanes amb el suport del Club de Vela Blanes, l’Ajuntament de Blanes i la Federació Catalana de Surf. La seva ànima mater és l’ultra fondista blanenc Xavi Marina, un gran coneixedor en l’arranjament de grans esdeveniments.


Els participants de les dues categories sortiran plegats a les sis de la tarda des del costat de la platja de la badia central de Blanes a tocar de l’espigó del Club de Vela, i des d’allí faran un determinat traçat –en funció de la categoria- al recorregut delimitat a l’aigua. És apte per a tothom, amb qualsevol tipus de taula i mida, i es lliurarà una medalla a tots i cadascun dels participants quan finalitzin el circuit.


Després de la cursa, hi haurà el lliurament de premis i trofeus als primers classificats al podi que s’alçarà a les instal·lacions del Club de Vela Blanes. També s’efectuarà un sorteig amb regals dels productes cedits per empreses col·laboradores i, com a colofó final, un sopar opcional de barbacoa per a tots els participants de la cursa i acompanyants.
Data de realització: 08/30/2019 | Data de la darrera actualització: 08/30/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300