Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull dissabte el ‘II Gran Premi Costa Brava Sup Race’ de Paddle Surf


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 08/30/2019 07:47:22 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Blanes acull dissabte el ‘II Gran Premi Costa Brava Sup Race’ de Paddle Surf

Hi haurÓ dues categories: la del nivell d’avanšats, de 9 km. de recorregut, i la de debutants, amb una distÓncia de 4 km, organitzat pel Club Paddlesurf Blanes

Blanes acollirÓ la tarda de demÓ dissabte la segona ediciˇ de la prova d’un dels esports que darrerament ha augmentat considerablement el nombre de practicants. Es tracta del ‘II Gran Premi Costa Brava Sup Race’ de Paddle Surf, que es farÓ en dues categories: debutants, amb 4 km. de recorregut, i avanšats, amb 9 km. distÓncia.


'I Gran Premi Costa Brava Sup Race' 2018
Fotografies: Olga Garsaball
FormarÓ part del Circuit CatalÓ de Surf, per la qual cosa s’espera comptar amb participants d’arreu del territori i d’Andorra, a banda d’una bona presŔncia de blanencs i blanenques, aixÝ com de practicants d’aquest esport de poblacions de la rodalia. L’ha organitzat el Club Paddlesurf Blanes amb el suport del Club de Vela Blanes, l’Ajuntament de Blanes i la Federaciˇ Catalana de Surf. La seva Ónima mater Ús l’ultra fondista blanenc Xavi Marina, un gran coneixedor en l’arranjament de grans esdeveniments.


Els participants de les dues categories sortiran plegats a les sis de la tarda des del costat de la platja de la badia central de Blanes a tocar de l’espigˇ del Club de Vela, i des d’allÝ faran un determinat trašat –en funciˇ de la categoria- al recorregut delimitat a l’aigua. ╔s apte per a tothom, amb qualsevol tipus de taula i mida, i es lliurarÓ una medalla a tots i cadascun dels participants quan finalitzin el circuit.


DesprÚs de la cursa, hi haurÓ el lliurament de premis i trofeus als primers classificats al podi que s’alšarÓ a les instalĚlacions del Club de Vela Blanes. TambÚ s’efectuarÓ un sorteig amb regals dels productes cedits per empreses colĚlaboradores i, com a colofˇ final, un sopar opcional de barbacoa per a tots els participants de la cursa i acompanyants.
Data de realitzaciˇ: 08/30/2019 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 08/30/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300