Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rècord de participants a Catalunya del ‘II Gran Premi de Paddle Surf Costa Brava’ de Blanes disputat dissabte


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/02/2019 01:38:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLRècord de participants a Catalunya del ‘II Gran Premi de Paddle Surf Costa Brava’ de Blanes disputat dissabte

Van participar-hi un total de 91 racers, imposant-se Miquel Roige i Tere Orive en la categoria d’avançats, de 9 km de recorregut, i Xavi Mase i Marta Font en debutants, de 4 km.

La badia de Blanes va allotjar la tarda del passat dissabte la segona edició de la prova d’un dels esports que aquests darrers anys està guanyant adeptes en aquesta localitat on comença la Costa Brava i arreu del litoral. Es tractava del ‘II Gran Premi de Paddle Surf Costa Brava, que ha estat rècord de participants a Catalunya, d’entre totes les proves que s’han realitzat aquest 2019, amb un total de 91 racers sumant les dues categories d’avançats i debutants, amb 40 i 51 surfers respectivament.


Sortida 'II Gran Premi Paddle Surf Costa Brava'
Fotografies: Aitor Roger
La competició forma part del ‘Circuit Català de SUP Race 2019’, que inclou set proves al llarg de tot l’any, per la qual cosa ha comptat amb participants d’arreu del territori: a banda de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona, també n’hi ha hagut de França, Andorra, La Rioja i Huesca, entre d’altres. L’ha organitzat el Club Paddlesurf Blanes amb el suport del Club de Vela Blanes, l’Ajuntament de Blanes, i la Federació Catalana de Surf.

L’ànima de l’organització de la competició és el corredor ultrafondista blanenc Xavi Marina, gran coneixedor en l’arranjament de grans esdeveniments que, amb aquest nou esdeveniment, torna a posar Blanes en el punts de mira dels aficionats als esports d’aventura. La prova va començar dissabte a les sis de la tarda i va transcórrer fins quarts de vuit del vespre.


Després de gairebé dues hores d’emocionants travessies, la prova es va tancar amb el lliurament de premis i un sorteig d’obsequis a les instal·lacions del Club de Vela Blanes on, com a colofó final, va haver-hi un sopar opcional de barbacoa per a tots els participants de la cursa i acompanyants. El recorregut de la ‘Costa Brava Sup Race Blanes’, vorejant el litoral blanenc, va permetre als participants poder contemplar els paratges de la ferotge Costa Brava des d’un altre punt de vista marítim.

Classificació en les categories d’avançats i debutants

En el nivell d’avançats, on s’havia de cobrir una distància de 9 km., hi havia dues categories: taules de 14” i de 12’6. En la de 14” el primer classificat ha estat enguany Miquel Roige, amb un temps de 59’50.7 minuts, mentre que en la de 12’6 el guanyador és Aiub Mohamed Hassan, que va invertir 1’11’22.6 hores. En dones, la més ràpida en 14” és Tere Orive, amb un temps d’1’17’34.6 hores, i en 12’6 la primera classificada és Elisabet Llargues, amb 1’20’49.2 hores de temps.


Per la seva banda en la categoria de debutants, que cobria un recorregut de 4 km., en taules de 14” el més ràpid ha estat Carlos Alberto Garijo, que va fer la cursa en 43’58.9 minuts, i en 12’6 el primer classificat ha estat Xavi Masdevall, que va cobrir la distància en 41’57.4 minuts. En la classificació de dones, la més ràpida ha estat Marta Font amb un temps de 55’57.2 minuts, mentre que en taules de 12’6 la primera classificada ha estat Lidia Biosaca amb un temps d’1’03’29.2 hores.


Val a dir que dissabte també es va disputar la darrera prova del Gran Premi Costa Brava SUP Race, que ha inclòs tres curses celebrades l’abril passat a Malgrat de Mar, el mes de maig a Lloret de Mar i ara a Blanes. La classificació s’ha resolt situant en primer lloc Tomàs Sánchez en taules de 14” i Manel Mena en les de 12’6, mentre que en dones la primera en taules de 14” ha estat Irene Marina.Data de realització: 09/02/2019 | Data de la darrera actualització: 09/02/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300