Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Open Day de Bàsquet, que es farà per primer cop a Catalunya, s’estrenarà a Blanes el 14 i 15 de setembre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/04/2019 01:25:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)L’Open Day de Bàsquet, que es farà per primer cop a Catalunya, s’estrenarà a Blanes el 14 i 15 de setembre

L’esdeveniment s’allotjarà a la Ciutat Esportiva Blanes, i preveu la participació de prop de 380 jugadors i jugadores, amb una assistència de 2.000 espectadors

La Ciutat Esportiva Blanes allotjarà el cap de setmana del 14 i 15 de setembre l’edició inaugural de l’Open Day en categoria femenina i masculina del Campionat de Catalunya Junior Preferent, la primera vegada que s’organitza arreu del país. Presentat per Avant Grup, la totalitat de la primera jornada de la temporada 2019-2020 del Grup 1 i Grup 2 de la competició es disputarà en aquesta seu única, una nova activitat que s’estrenarà a Blanes.


Ciutat Esportiva Blanes
L’activitat està organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, i comptarà amb la participació de prop de 380 jugadors i jugadores d’un total de 32 equips: 16 femenins i 16 masculins. Tots aquests esportistes formaran part d’un apassionant debut competitiu que reunirà el millor bàsquet català de la categoria júnior en aquesta població on comença la Costa Brava.

La Ciutat Esportiva Blanes, pionera en aquesta activitat

La primera jornada del dissabte 14 de setembre es desenvoluparà tota la jornada femenina, mentre que el diumenge 15 serà el torn de la masculina. Quatre franges horàries amb activitat simultània –dues al matí i dues a la tarda-, que ocuparan les pistes Blava i Vermella amb un total de vuit partits que nodriran un intens cap de setmana inicial, en un esdeveniment sense precedents que s’espera que atregui més de 2.000 espectadors.

En la categoria femenina, l’actual campió de la competició és l’Snatt’s Femení Sant Adrià, que defensarà el seu títol aconseguit a Tordera la temporada passada. El finalista va ser el Citylift GeiEG Unigirona, mentre que el podi classificatori el va completar el CBF Cerdanyola. Per la seva banda, en masculins la localitat de Sant Fruitós de Bages va alçar el Barça com a campió, derrotant a una emocionant final al Joventut de Badalona. El trident capdavanter 2018-2019 el va tancar el CB l’Hospitalet al aconseguir un valuós tercer lloc.


Aquesta categoria compta amb jugadors i jugadores que participen amb freqüència a campionats de seleccions autonòmiques així com a Europeus i Mundials de formació. A més a més, amb els seus equips formatius, els millors clubs catalans són habituals en la consecució de diverses medalles a nivell estatal. Per això, es pot dir que durant aquest cap de setmana del 14 i 15 de setembre Blanes esdevindrà en la capital de les millors promeses del bàsquet català.

Les càmeres de televisió de LA XARXA també tindran protagonisme a l'Open Day 2019 i, dins els acords de col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), retransmetran en directe dos partits: el duel femení entre el Barça CBS i el Femení Maresme Coelmin-Bàsquet Sant Pol (dissabte 14, a les 7 de la tarda) i l'enfrontament masculí que mesurarà les forces de Barça i Catalana Occident Manresa A previst per diumenge 15 a 2/4 d’1 del migdia. Aquests partits es podran seguir a través de LA XARXA, en directe a les televisions locals i per streaming a través de la plataforma XALA!.Data de realització: 09/04/2019 | Data de la darrera actualització: 09/04/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300