Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acomiadarà la temporada d’estiu amb una nova edició de la Festa de l’’Emplatja’t’ dissabte vinent


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/10/2019 01:00:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLBlanes acomiadarà la temporada d’estiu amb una nova edició de la Festa de l’’Emplatja’t’ dissabte vinent

Es tracta d’una experiència pionera: locals de restauració, entitats blanenques i l’Ajuntament han sumat esforços per compartir una festa a la platja la nit del proper dissabte 14

Aquest 2019 Blanes acull per segon any consecutiu una experiència pionera a Catalunya, després de l’èxit que va tenir la primera edició de l’any passat. Es tracta de la Festa de l’’Emplatja’t’, que tindrà lloc dissabte vinent, 14 de setembre, a partir de les 7 de la tarda i fins la 1 de la matinada, a la platja del centre de la vila, a tocar del Lloc de Socors municipal que hi ha acostat de l’espigó del Club de Vela Blanes.


Emplatja't 2018
Diversos locals de restauració han preparat un àpat a la platja per degustar-lo emparats i rodejats de la brisa marina, gaudint dels darrers dies en què es pot estar a la platja, i obert a tothom qui els vulgui acompanyar. Co-organitzat per l’Associació d’Hostaleria i el Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, amb aquesta experiència el sector de la restauració, les entitats culturals i juvenils i el consistori blanenc han sumat esforços per organitzar aquesta iniciativa pionera.

Un sopar a la platja acompanyada d’actuacions i altres al·licients

La festa es farà, igual que l’any passat, a la mateixa platja del centre on s’hi celebra el Festival de Música Jove Ensorra’t. Hi haurà una mínima estructura per servir el sopar a base de brotxetes, crepes dolces i salades, empanades argentines i txoripans, incloses opcions veganes i aptes per a celíacs. A banda d’aigua i refrescos, també hi haurà Cava Laviret, Cervesa Marina, Mojitos i una beguda molt especial: la ‘Sangria Emplatjat’’, una proposta refrescant per acomiadar l’estiu que serà especialment preparada per a la ocasió.


Tant les propostes culinàries com les begudes es vendran totes pel sistema de compra de tiquets previs, a preus populars: des d’1 € per una ampolla d’aigua, o 1’5 € per la ‘Sangria Emplatja’t’, fins els 4 € que es pagaran per poder degustar crepes o xoripans, i els 5 € com a preu màxim que costaran els mojitos.

Activitats per a tots els públics: música, ball i animació

Per organitzar l’Emplatja’t, s’ha comptat amb la col·laboració d’entitats culturals i juvenils, que participaran amb diversos entreteniments al llarg de la vetllada, que començarà a les 7 del vespre, quan ja comença a fer-se fosc. Serà llavors quan s’encetarà una cercavila amb diversos components de la Colla Gegantera de Blanes, que sortiran en una festiva desfilada des de la Cooperativa La Blandense.


L’objectiu és anar arrossegant la gent del carrer passant pel Passeig de Dintre i el Carrer Ample fins a finalitzar al Passeig de Mar i a la platja on ja haurà començat la gresca. La primera part estarà especialment adreçada a la canalla, amb l’actuació de les ‘Emplatja’t Girls’, cinc nenes que ballaran dalt l’escenari alçat per a la ocasió al recinte de sorra.

El públic infantil també podrà participar en diversos tallers dinamitzats per monitors i monitores del CAU, l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa. Els nens i nenes podran fer manualitats o bé optar perquè els pintin la cara amb fantàstics i imaginatius maquillatges. Al llarg de la festa, també hi haurà balls amb l’Associació del Country Blanes. Capítol a banda mereix destacar que el cartell de l’Emplatja’t l’ha dissenyat l’artista blanenc internacional, Quim Serrano.

Concert amb el grup ‘A Cámara Lenta’

L’’Emplatja’t’ comptarà com a cirereta central amb un concert del grup ‘A Cámara Lenta’, que lidera David Teruel, i que començarà a les 9 de la nit. Interpreten temes de pop rock d’aquells que acabes taral·lejant sense adonar-te’n, i que s’espera que acabin fent ballar i saltar al públic congregat. El grup va començar a fer-se conegut després d’aparèixer al programa d’Antena 3 ‘El Hormiguero’, i amb les seves cançons ‘Mil Disculpas’ i ‘Ámame’ va estar durant cinc setmanes consecutives entre els temes més escoltats arreu de l’estat espanyol.


Fa tres anys va publicar el seu primer L.P. titulat ‘Bendita Locura’, un disc que va posicionar al grup ‘A Cámara Lenta’ al panorama del pop rock espanyol, havent generat multitud d’aparicions en ràdios i platós de televisió. Actualment compta amb una legió de gairebé 60.000 persones a través de diferents xarxes socials i plataformes digitals, així com milions de visualitzacions i audicions dels seus temes. Recentment també ha publicat un nou single: ‘Para los Dos’.


Pel que fa a les empreses i locals de restauració que s’han implicat enguany a l’Emplatja’t, són les següents: Restaurant Tarannà, Mamma Mia, Sa Croqueta, Cafè del Mar, Cervesa Artesana de l’empresa ‘Marina’, Cava Laviret, Poma Verda, Sa Creperia, Centre Catòlic, Casa Oliveras, i Restaurant La Balma. També recolzen la iniciativa la Colla Gegantera de Blanes, l’Associació Country Blanes, i l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa.Data de realització: 09/10/2019 | Data de la darrera actualització: 09/10/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300