Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes portarà al ple el pas previ a la Nova Relació de Llocs de Treball del pressupost 2020


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/24/2019 05:07:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_BlauL’Ajuntament de Blanes portarà al ple el pas previ a la Nova Relació de Llocs de Treball del pressupost 2020

Dijous vinent tindrà lloc la sessió plenària corresponent al mes de setembre, amb vuit punts a l’ordre del dia, que inclouen també la protecció de les façanes d’un edifici del passeig

Aquest proper dijous, 26 de setembre, l’Ajuntament de Blanes ha convocat el ple municipal corresponent a aquest mes, que inclou vuit punts a l’ordre del dia. Un dels més destacats és aprovar la modificació dels llocs de treball i la plantilla orgànica del consistori, com a pas previ a la nova RLT (Relació de llocs de Treball) que anirà lligada a l’aprovació del nou pressupost municipal pel proper any 2020.


Ple municipal 29 d'agost
Específicament, el punt que s’ha inclòs en la sessió plenària de setembre ratifica la modificació dels llocs de treball aprovada el passat 30 d’abril. La nova RLT donarà compliment als acords a què s’han arribat des de fa mesos amb els representants dels treballadors de l’Ajuntament de Blanes, en el sentit de proveir de les places necessàries els llocs que han quedat vacants per jubilació o per baixes.

Un altre dels temes que es porta a debat és aprovar inicialment el projecte de modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana de Blanes en relació a la conservació de les façanes d’un edifici situat al Passeig de Mar. També es proposarà fixar els dos dies festius addicionals d’obertura comercial autoritzada per a l’any vinent, triats pels mateixos botiguers, i que seran els dies 29 de novembre i 8 de desembre.

D’altra banda, també està previst introduir en la sessió plenària del proper dijous, per la via d’urgència, un tema lligat a l’actual context de lluita per contrarestar els efectes del canvi climàtic. Es tracta de donar suport a la candidatura de la Costa Brava com a Reserva de la Biosfera de la UNESCO, i treballar amb els principis de sostenibilitat.


Per últim, el darrer apartat del ple municipal de setembre, abans no arribin els precs i preguntes dels grups municipals, són dues mocions. La primera l’ha presentat Ciutadans, per a la implantació de punts de reciclatge d’envasos, i la segona el PSC, en resposta a les amenaces d’Endesa a les administracions locals en relació al deute de les factures energètiques de famílies vulnerables.Data de realització: 09/24/2019 | Data de la darrera actualització: 09/24/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300