Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes obté tres Flors d’Honor en el Lliurament de Distincions de la Gala Viles Florides 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/27/2019 08:12:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

VILES FLORIDESBlanes obté tres Flors d’Honor en el Lliurament de Distincions de la Gala Viles Florides 2019

La tinenta d’alcalde de Medi Ambient, Marina Vall-Llosada, ha recollit el guardó, que premia l’esforç de Blanes per la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del govern de Catalunya, Teresa Jordà, ha encapçalat aquesta tarda la Gala Viles Florides 2019, que ha tingut lloc a la veïna localitat de Lloret. L’acte ha tingut com a màxim punt d’interès l’entrega de les Flors d’Honor 2019, els distintius que reconeixen la feina dels municipis participants en aquest moviment.


Representants dels municipis que han obtingut tres 'Flors d'Honor',
amb la consellera Teresa Jordà
En aquest sentit, la tinent d’alcalde de Medi Ambient, Salut i Protecció i Benestar dels Animals, Marina Vall-Llosada, s’ha encarregat de recollir el reconeixement lliurat enguany a l’Ajuntament d’aquest municipi. Blanes ha estat reconeguda amb tres ‘Flors d’Honor’, el segon guardó més important que lliura la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental.

El premi ha estat lliurat per l’esforç de Blanes en la seva tasca de millora de l’espai verd urbà. Enguany han participat en l’edició de Viles Florides 2019 un total de 134 municipis, i la gala celebrada aquesta tarda ha culminat una intensa agenda que s’ha encetat al matí amb una jornada tècnica. Blanes es va adherir al 2016 al projecte ‘Viles Florides’, que promou la CHOC, i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Ja fa molts anys que l’Ajuntament de Blanes treballa per fomentar la sensibilitat del municipi envers els espais verds. Una prova prou eloqüent és què aquesta població on comença la Costa Brava acull dos recintes d’un important renom, dos autèntics museus a l’aire lliure. D’una banda, el Jardí Botànic Marimurtra –que cada any acull milers de visitants-, i de l’altra el Jardí Tropical Pinya de Rosa. A més a més, el consistori és especialment curós amb els espais verds públics urbans.


Un dels espais públics enjardinats de Blanes
A través de l’Àrea de Medi Ambient, l’Ajuntament de Blanes treballa amb criteris de jardineria sostenible, efectua noves plantacions i reposicions d’arbrat cada any, i disposa d’un contracte de manteniment del verd urbà que integra tots els aspectes que incideixen en la vegetació. Relacionat amb aquest aspecte, també s’efectua una lluita integrada de plagues, poda de l’arbrat, plantacions, sistemes de reg, prevenció de la legionel·losi, gestió dels residus i altres aspectes.Data de realització: 09/27/2019 | Data de la darrera actualització: 09/27/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300