Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes, capital del millor hoquei sobre patins europeu amb l’Eurockey Cup U17 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/03/2019 03:01:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes, capital del millor hoquei sobre patins europeu amb l’Eurockey Cup U17 2019

Avui dijous s’ha fet la presentació oficial de la competició, que aplega 16 dels millors equips europeus de la categoria U17 fins diumenge, en la seva sisena edició consecutiva a Blanes

L’acte oficial de presentació ha tingut lloc avui al migdia a les instal·lacions del Club de Vela Blanes, i l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el director d’Eurockey Cup, Francesc Gil. L’Eurockey Cup U17 2019 s’allotja a la Ciutat Esportiva Blanes des d’avui dijous i fins diumenge vinent, 6 d’octubre.


Presentació Eurockey Cup U-17
La presentació oficial també ha comptat amb la participació de Judith Estrada, del Mediterranean International CUP (MIC Sports Services); Mònica Rabassa, consellera d’Esports del Consell Comarcal de la Selva; regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, així com representants dels equips participants. Des d’avui dijous i fins diumenge vinent, 6 d’octubre, Blanes ha esdevingut en la capital europea d’hoquei sobre patins en la categoria sub-17 a través de l’Eurockey Cup 2019 U17, que aplega els 16 millors clubs d’arreu d’Europa.

Enguany és la sisena edició consecutiva que s’allotja a la Ciutat Esportiva Blanes que, des del primer any en què es va posar en marxa la competició en aquesta modalitat sempre l’ha acollit. L’organització sempre ha volgut tornar-hi perquè es tracta d’una instal·lació que, segons les seves pròpies paraules, és de primer nivell mundial, la més adequada per un esdeveniment esportiu d’aquest abast.

Blanes, capital europea del millor hoquei sobre patins U17

L’Eurockey Cup U17 mou més de 500 persones, entre jugadors, staff tècnic i acompanyants procedents de sis països europeus: Anglaterra, Alemanya, Suïssa, Portugal, Itàlia i l’estat espanyol. En aquest darrer sentit, d’entre els 158 jugadors s’hi inclouen els equips catalans del Manlleu i el Barça; així com l’Alcobendas i el CHP Cájar de Granada.


Benvinguda a càrrec de l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa
Durant quatre intensos dies de competició es dirimiran els diferents enfrontaments, que culminaran diumenge a 2/4 d’1 del migdia, quan es disputarà la final, seguida pel lliurament de premis. Els equips estan aplegats en quatre grups: al grup ‘A’ s’hi compta un dels clàssics de la competició, l’Sporting CP, que l’any passat va endur-se el sotscampionat en U17, i es va proclamar campió en U15.

Els acompanyaran el segon classificat de l’estat espanyol, l’Alcobendas, així com l’Herne Bay RHC. El Giovinazzo, quart classificat a Itàlia, ha tornat per segon any consecutiu al trofeu que es disputa a Blanes. Al grup ‘B’ s’hi compten els campions d’Espanya i Alemanya entre els seus quatre components: RSC Cronenberg i CP Manlleu seran protagonistes conjuntament amb el Roller Hockey Scandiano, que compta amb una sola participació en la EC, així com un dels debutants, el Famalicense, quart classificat portuguès.


Al Grup ‘C’ hi ha dos campionis i dos tercers: Ely and Chesterton arriben a l’Eurockey com a campió d’Anglaterra i l’Hockey Breganze. Els italians arriben per signar la seva setena Eurockey CUP, i entre els tercers trobem dos clàssics del torneig: el Barça (tercer classificat espanyol) i el FC Porto (tercer classificat portuguès). Per últim, al Grup ‘D’ hi és l’RSC Uttigen, campió suís i rei dels participants, així com el campió portuguès, el SL Benfica, que és aquí per defensar el seu títol. Tanquen el grup el Follonica Hockey, tercer a Itàlia, i un debutant més, el quart classificat espanyol CHP Cajar.
Data de realització: 10/03/2019 | Data de la darrera actualització: 10/03/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300