Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arrenca el 17è Festival Internacional de Tuning, ‘Blanes Motor Days’, el segon en importància al sud d’Europa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/04/2019 06:01:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Arrenca el 17è Festival Internacional de Tuning, ‘Blanes Motor Days’, el segon en importància al sud d’Europa

Ocupa 40.000 m2, amb seccions de motor, equipaments d’àudio, circuits d’slalom i 4 x 4, Mercat d’Artesania, Food Trucks, Fira d’Atraccions, i un variat repertori d’atractius sobre rodes

La tarda d’avui divendres s’ha posat en marxa el 17è Festival Internacional de Tuning, el ‘Blanes Motor Days’, que fa que durant tres dies Blanes sigui la capital dels aficionats al món del motor en general i del tuning en especial. Aplega un bon grapat de participants d’arreu del territori català i de l’estat espanyol, que aquesta tarda han començat a arribar per inscriure’s, però també d’altres localitats europees: del sud de França, Holanda i Portugal, principalment.


Ocupa 40.000 m2 de l’esplanada del costat de l’antic pavelló esportiu, així com la superfície que durant molts anys va ocupar els antics camps de futbol d’Els Pins, a cinc minuts del centre de la vila. Per segon any consecutiu l’esdeveniment s’allargarà durant tres dies, després que en les edicions anteriors s’havia limitat al cap de setmana.

Durant aquests tres dies els aficionats al món del motor i el tuning, com els neòfits en la matèria poden gaudir d’una variada gama d’entreteniments. L’horari de funcionament d’avui divendres finalitzarà a la 1 de la matinada; dissabte arrencarà a 2/4 de 10 del matí i s’allargarà fins la 1 de la matinada; i diumenge començarà de nou a 2/4 de 10 del matí i es clourà a les 7 del vespre.


L’arrencada del Blanes Motor Days d’avui s’ha fet de manera diferent al què se sol fer en una jornada inaugural ad hoc. S’ha fet una fotografia conjunta al recinte firal, amb un dels cotxes tunnejats participants. L’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i José Manuel Urbano, de ‘+ Volumen Dreams Factory’, així com regidors i regidores i membres de l’entitat, i després s’ha brindat amb cava. El Festival està organitzat conjuntament per ‘+ Volumen Dreams Factory’ i l’Ajuntament de Blanes.

40.000 m2 dedicats al món del motor i altres entreteniments

L’eix central de l’esdeveniment és el món del motor, i en aquest sentit un dels principals reclams és l’àrea del car àudio, amb els millors equipaments de so, Circuit Trial de 4 x 4 amb obstacles, Circuit Slalom de Vehicles Clàssics, Exhibició de Drift, i l’Àrea de Vehicles Americans, entre d’altres. Els circuits, ubicats a l’antic camp de futbol de sorra i al seu costat, a l’aparcament asfaltat, van ser l’any passat dos dels indrets més concorreguts.


Un altre atractiu és la zona que inclou la secció de vehicles personalitzats: Tuning, Stance, Vag, MPower, JDM; MD, Full Dip, Luxury Cars i altres modalitats. Ara bé, cal dir que el recinte firal inclou atractius per complaure gent de totes les edats, i al públic familiar. Per segon any hi haurà el Market Viva Blanes, que inclou diferents parades amb articles i productes artesans. També hi ha una zona gastronòmica, el Blanes Food Trak Festival, amb 13 estils de cuina diferents; una Fira d’Atraccions; un Escenari que allotjarà un variat repertori d’actuacions; i altres ingredients.


La tarda de dissabte s’ha programat una rua dels vehicles participants, que faran un recorregut per diversos carrers del municipi, propiciant que tothom que estigui a Blanes pugui veure’ls desfilar. Diumenge l’activitat es clourà amb el lliurament de premis als millors classificats en les proves de qualitat de so, suspensió neumàtica ballarina, limbo car, tubs d’escapament i instal·lacions en maleters, entre d’altres.
Data de realització: 10/04/2019 | Data de la darrera actualització: 10/04/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300