Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Barça i Manlleu aconsegueixen els primers punts de l’Eurockey CUP U17, el torneig internacional de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/05/2019 09:52:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Barça i Manlleu aconsegueixen els primers punts de l’Eurockey CUP U17, el torneig internacional de Blanes

La competició entra avui dissabte en la seva tercera jornada amb la mirada posada en la final que es disputarà diumenge a les 12 del migdia a la Ciutat Esportiva Blanes

Les dues primeres jornades que ja s’han disputat de l’Eurockey CUP U17 a la Ciutat Esportiva Blanes han perfilat els favorits per endur-se el campionat. Els equips del Barça i el Manlleu van aconseguir ple de victòries aquest passat divendres en la segona sessió del torneig internacional que ha fet esdevenir Blanes en la capital del millor hoquei sobre patins, amb 16 dels millors equips europeus de la categoria Sub-17.


Eurockey CUP U-17 a la Ciutat Esportiva Blanes
Fotografia: Albert Fernández
El Club Patí Manlleu va assolir una important victòria contra el Hockey Roller Sandiano, on tres dels quatre gols van ser marcats per Roger Codinach. Això ha fet que mantingui el lideratge del grup B amb el Famalicense portuguès, que es va imposar al campió alemany, el Cronenberg.

Per la seva banda, el Barça Hoquei va superar al campió italià, el Hockey Breganze, per 2 gols a 4 en un partit disputat per les dues bandes. Malgrat els dos primers gols dels blaugrana, el Breganze va marcar per mantenir l’1 a 2 al marcador fins al final del primer temps. Posteriorment, Carles Aguilera va tancar el partit amb dos trets que aixecaven l’1 a 4, reblats finalment per un darrer gol italià de la mà de Bangert.


Fotografia: Gordon Morrison
Els qui també han destacat en la segona jornada de divendres van ser els equips portuguesos, que van dominar tots els grups del torneig. Farmalicense, Porto, Sporting i Benfica van ser els protagonistes a la Ciutat Esportiva Blanes. Avui dissabte l’activitat ha començat a les 9 del matí i finalitzarà novament a quarts de nou de la nit amb la mirada posada en la darrera jornada de la competició.


Fotografia: Albert Fernández
Demà diumenge l’activitat es limitarà a dos únics encontres. A 2/4 d’11 del matí es jugarà el partit per decidir la tercera i quarta places i a les 12 la gran final per dirimir el campió i sots-campió de la sisena edició consecutiva de l’Eurockey CUP U-17 a la Ciutat Esportiva. Per últim, el lliurament de guardons tancarà el torneig internacional.
Data de realització: 10/05/2019 | Data de la darrera actualització: 10/05/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300