Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes acull una Fira Empresarial per primera vegada


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/05/2019 10:52:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CONVENI_INSERCIO_LABORALLa Ciutat Esportiva Blanes acull una Fira Empresarial per primera vegada

És una nova aposta perquè aquest equipament de primera ordre aculli esdeveniments no esportius. Durant dos dies s’han allotjat una trentena d’estands, organitzat per l’empresa Mafonsa S.L.

Des que es va posar en marxa la Ciutat Esportiva Blanes, el febrer de l’any 2011, ja ha acollit un gran nombre de proves i campionats esportius d’abast mundial, europeu, estatal i nacional. Ha comptat amb una unànime valoració positiva de tots els organitzadors que han vingut aquí per fer-hi els seus esdeveniments, que no s’han estalviat elogis a l’hora de descriure les prestacions d’aquest equipament situat estratègicament a cavall entre Barcelona i Girona.


Fira d'Instal·ladors allotjada a la Ciutat Esportiva Blanes
els dies 2 i 3 d'octubre
Ara bé, darrerament l’Ajuntament de Blanes ha començat a potenciar d’altres tipus d’activitats no esportives per promoure la versatilitat i polivalència de la Ciutat Esportiva Blanes. Una primera prova pilot van ser fa uns anys les festes de carnaval, i la veritable prova de foc superada amb escreix amb matrícula d’honor ha significat aquest 2019 l’allotjament de la Festa dels Súpers On tour, que va portar fins aquí milers de persones el passat 30 de març.

Primer esdeveniment comercial allotjat a la Ciutat Esportiva Blanes

Aquest mes d’octubre ha significat un nou pas en aquesta mateixa direcció, amb l’allotjament d’una Fira d’Instal·ladors, Enginyers i Arquitectes organitzada per una empresa de Blanes d’àmbit nacional, Mafonsa S.L.. La fira ha tingut lloc dimecres i dijous passats, 2 i 3 d’octubre, i ha comptat amb una trentena d’estands d’expositors professionals que s’han allotjat a la part alta de la grada de la pista blava.


Al llarg d’aquests dos dies es calcula que l’han visitat unes 800 persones, que van poder passejar-s’hi durant dues tardes, des de les tres del migdia fins les vuit del vespre. Des de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes s’està treballant perquè en el futur es puguin seguir allotjant d’altres fires i esdeveniments empresarials a la Ciutat Esportiva Blanes.


L’empresa Mafonsa S.L. està especialitzada en la distribució de material de fontaneria i sanitaris, amb primeres marques d’aquest sector. Actualment compta amb sis punts de venda repartits entre les comarques gironines i barcelonines: Blanes, Girona, Banyoles, Santa Coloma de Farners, Lloret i Pineda de Mar.Data de realització: 10/05/2019 | Data de la darrera actualització: 10/05/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300