Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou rècord al 17è Blanes Motor Days 2019, amb més de 24.000 visitants durant els tres dies de funcionament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/07/2019 10:47:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nou rècord al 17è Blanes Motor Days 2019, amb més de 24.000 visitants durant els tres dies de funcionament

També ha augmentat la xifra d’inscrits, que ha passat dels més de 700 que hi va haver al 2018 als més de 900 registrats enguany en diverses modalitats del món del motor

Al llarg de tres dies –del 4 al 6 d’octubre- es calcula que han passat pel recinte del 17è Blanes Motor Days 2019, l’únic que aplega totes les modalitats del món del motor al sud d’Europa, més de 24.000 visitants. Han tingut al seu abast els 40.000 m2 de superfície que ocupaven a l’esplanada del costat dels antics pavelló i camps de futbol d’Els Pins. El Festival Internacional de Tuning està organitzat pel ‘+Volumen Dream Factory’ i l’Ajuntament de Blanes.


17è Festival Internacional Tuning - Blanes Motor Days
La trobada anual es va posar en marxa la tarda del divendres i s’ha allargat durant tot el cap de setmana, concentrant especialment una major assistència de públic la tarda-nit de dissabte, així com la jornada d’ahir diumenge. Els visitants han estat majoritàriament de l’àrea d’influència de Blanes i Barcelona, si bé els participants en les diferents modalitats del món del motor, han vingut de força més lluny.


Així, n’hi havia d’Holanda, Gran Bretanya, Portugal, Andorra i França, però també d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol. La gran majoria són assidus assistents a l’esdeveniment blanenc, i d’altres l’han conegut els darrers anys pel ressò que any rere any està assolint en cercles especialitzats. Ara per ara, el Blanes Motor Days és el major referent en el seu àmbit: l’àrea de car àudio amb els millors equipaments de so i secció de vehicles personalitzats: Tuning, Stance, Vag, MPower, JDM, MD, Dull Dip, Luxury Cars i altres modalitats.

Augmenta el nombre d’inscrits dels 700 als 900 assolits aquest 2019

El Festival Internacional de Tuning també ha superat les expectatives que hi havia quant al nombre d’inscrits en les diferents modalitats de proves que hi ha hagut: si l’any passat van ser més de 700, enguany s’han superat els 900. La major part en motor show event amb 764 inscripcions, mentre que en la modalitat de 4 x 4 n’hi ha hagut més d’una seixantena, en drift 54 participants, i en motor 45 inscrits.


El regalim de visitants ha estat constant des de la mateixa tarda de divendres en què es va posar en marxa, i durant el cap de setmana dos dels ingredients que han reclamat més la seva atenció han estat dues pistes d’exhibicions. D’una banda, la dels vehicles 4 x 4 a l’antic camp de futbol de terra, amb obstacles i pendents, i de l’altra les de slalom drift, amb derrapatges a la zona asfaltada del seu costat.

Atractius per a tots els públics: Fira, Mercat, Fodd Trucks i Actuacions

Per completar l’autèntic reclam central configurat per les diferents modalitats i atraccions del món del motor, el Blanes Motor Days també ofereix nombrosos punts d’interès per a tota la família, aptes per a tots els públics. Un d’ells ha estat una Fira d’Atraccions especialment concorreguda el vespre de dissabte, així com el Blanes Food Track Festival, amb una variada gama d’estils de cuina per complaure tots els gustos; i el Market Viva Blanes, amb articles i productes d’artesania.


També hi ha hagut parades especialitzades on es podien adquirir gadgets, adhesius i roba relacionada amb el món del motor, així com l’Escenari central on hi hagut diverses actuacions de música i dansa. També hi ha hagut al seu davant exhibicions del motor, amb les proves del limbo car especialment aplaudides. El 17è Tuning Festival Blanes es va cloure ahir al vespre amb l’entrega de trofeus als diferents classificats, amb més de 300 trofeus i premis.


Per dissetena vegada consecutiva, el Festival Internacional de Tuning Blanes Motor Days no hagués estat possible sense la seva alma mater, José Manuel Urbano, ajudat per la seva parella, Rocío García Moreno, i els seus pares. Ha comptat amb un full equip de voluntaris i voluntàries, una cinquantena de persones que han estat contribuint a que tot i cadascun dels detalls estiguessin a punt per contribuït.
Data de realització: 10/07/2019 | Data de la darrera actualització: 10/07/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300