Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El SL Benfica de Portugal, bicampió de la Eurockey Cup U17 2019 disputada a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/07/2019 08:34:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El SL Benfica de Portugal, bicampió de la Eurockey Cup U17 2019 disputada a la Ciutat Esportiva Blanes

L’equip lusità va derrotar per 3 gols a 2 als catalans del Manlleu en la final disputada aquest diumenge després de quatre intensos dies del millor hoquei sobre patins europeu U17

El SL Benfica de Portugal s’ha proclamat campió de la Eurockey Cup U17 2019, disputada a la Ciutat Esportiva Blanes durant quatre intensos dies, des del passat dijous i fins ahir diumenge. Amb aquest títol, els lusitans han esdevingut els primers bicampions de la categoria, revalidant el trofeu que ja van aconseguir en l’edició del 2018.


Gran final entre el SL Benfica i el Manlleu (3-2)
Fotografia: Marzia Cattini
Ho han aconseguit de nou després de jugar una final molt disputada ahir al migdia amb l’equip del Manlleu, a qui van derrotar per 3 gols a 2. Els portuguesos van estar sempre pel davant en el marcador després de l’empat a 1 gol inicial que es va aixecar al lluminós. Els gols de Ze Miranda i Pol Auguet van suposar el punt d’inflexió a partir del qual es va capgirar tota l’escenografia de l’encontre.


Fotografia: Luis Velasco
Malgrat tot, els jugadors del Manlleu, dirigits per Lluís Nogué, van saber generar ocasions, aportant la intensitat i lluïdesa que van agrair especialment els espectadors concentrats a la pista. Finalment dos altres gols de Ze Mirando i Lucas Santos van deixar momentàniament el marcador en 3 a 1. Un tret llençat per Roger Codinach va deixar el resultat en el definitiu 3 a 2 amb què es va dirimir.

Blanes, capital europea d’hoquei sobre patins sub-17

A rengló seguit, es va fer el lliurament de trofeus als diferents classificats, un acte encapçalat per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa. Val a dir que l’equip campió també ha situat dos dels seus millors jugadors en el ‘Top 5’ del Torneig. Bernardo Romalho i Ze Miranda han estat entre els cinc escollits com a jugadors més destacats.


Els bicampions amb l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa
Fotografia: Marzia Cattini
La cerimònia de clausura va marcar el punt i final d’un esdeveniment que ha aplegat més de 500 persones, entre jugadors, staff tècnic i acompanyants procedents de sis països europeus: Anglaterra, Alemanya, Suïssa, Portugal, Itàlia i l’estat espanyol. Durant quatre dies, Blanes ha esdevingut en la capital europea d’hoquei sobre patins en la categoria sub-17, que ha aplegat els 16 millors clubs d’arreu d’Europa.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/07/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300