Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acull dijous la coral ‘Vesna’, després de l’impactant musical social ‘Homeless’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/08/2019 07:37:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesEl Teatre de Blanes acull dijous la coral ‘Vesna’, després de l’impactant musical social ‘Homeless’

La coral de veus infantils que actua aquest dijous a les 7 de la tarda és una de les més aclamades a nivell mundial, i agafa el relleu de l’anterior actuació que es va fer dissabte

El Teatre de Blanes continua la seva programació professional en un dia inhabitual com és dijous a la tarda, amb un espectacle que també se surt del què és la norma. Es tracta de la ‘Coral Vesna’, conegudes com ‘Les Veus Blanques de Moscou’, guanyadors del Gran Premi Europa 2017 de Tolosa i finalistes del Concurs Coral Euroradio ‘Let de Peoples Sing’ 2019 de Barcelona.


Coral 'Vesna', actua aquest dijous 10 d'octubre al Teatre de Blanes
S’inclou dins el cicle commemoratiu dels ‘700 Anys de la Parròquia Santa Maria’, justament aquest any en què la coral compleix el seus 50 anys, d’ençà que va ser fundada com una escola musical d’un barri de Moscou. Actualment és una de les corals més famoses del món, i ha guanyat les principals competicions internacionals dels darrers anys a Espanya, Itàlia, França, Canadà, Bulgària, Hongria i Bèlgica.

L’actuació tindrà lloc dijous vinent, 10 d’octubre, a les 7 de la tarda, i el seu repertori el composen obres de Mozart, Shubert, Händel, Rheinberger, Thaikovsky, Rakhmnaninov i d’altres. Més informació i compra anticipada d’entrades al Teatre: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/106-coral-vesna-sota-la-direccio-de-nadezhda-aver.html

‘Homeless’, un impactant musical completat a Blanes amb una mostra

Les veus infantils agafaran dijous el relleu a la impactant actuació del passat dissabte en aquest mateix escenari. S’hi va oferir ‘Homeless’, un musical social que de ben segur no podria competir amb les grans produccions de Broadway, però realment va impactar als espectadors que van ser al Teatre de Blanes per la sensibilitat i versatilitat dels actors i actrius, que van interpretar coneguts temes de l’imaginari col·lectiu –Peter Gabriel, Phil Collins, etc- de manera colpidora.


Representació 'Homeless' dissabte passat al Teatre de Blanes
Promogut per l’Associació ActivArte en col·laboració amb Arrels Fundació, el seu objectiu no era d’altre que conscienciar la societat i la ciutadania sobre la realitat dels sensesostre. Així va sorgir la idea de muntar ‘Homeless’, complementat a Blanes per l’exposició ‘Ningú Dormint al Carrer’ que es podrà visitar a la Biblioteca Comarcal fins aquest proper divendres. És un recull de 27 fotografies que, igual que la representació teatral, pretén sensibilitzar sobre aquesta realitat.

Parteix del plantejament d’una pregunta molt clara i directa: les persones que viuen al carrer rebutgen l’ajuda, són alcohòliques, violentes, viuen així perquè volen...: o potser no? En realitat: què en sabem sobre les persones sense llar ? Som conscients dels prejudicis que envolten una realitat complexa i sovint invisible? El primer pas és canviar la mirada.


‘Viuen al Carrer Perquè Volen?’ així, amb interrogant inclòs, és una exposició de la Fundació Arrels que s’ha cedit temporalment a l’Ajuntament de Blanes per ajudar a sensibilitzar l’entorn d’aquest municipi i fer visibles les persones sense llar. Mostra la realitat dels sensesostre des de diverses vessants, i llença una mirada crua, desproveïda d’artificis, respecte una realitat dolorosament present. Una mostra que, en definitiva, no hauria de deixar a ningú indiferent.Data de realització: 10/08/2019 | Data de la darrera actualització: 10/08/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300