Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una cinquantena d’alumnes visiten l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, per conèixer com funciona l’ajuntament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/11/2019 12:52:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Una cinquantena d’alumnes visiten l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, per conèixer com funciona l’ajuntament

És la primera visita escolar que ha encapçalat Àngel Canosa, qui els ha explicat la composició del plenari que representa la ciutadania, així com les tasques que s’hi desenvolupen

Potser una de les tasques més agraïdes que comporta ser alcalde d’un municipi és rebre les visites escolars que habitualment s’hi solen programar. En molts casos formen part de la Guia de Recursos Educatius que, com és el cas de Blanes, ofereix la possibilitat que els i les alumnes puguin conèixer de més a prop tots els detalls i funcionament de l’administració local.


En d’altres ocasions s’organitzen expressament amb motiu d’un viatge escolar o bé perquè, específicament, un grup d’alumnes ha estat treballant algun tema relacionat amb l’Ajuntament a les aules. Aquest és el darrer cas que avui al matí ha propiciat que una cinquantena d’alumnes de l’Escola Mossèn Joan Batlle, a Ca la Guidó, hagin visitat el consistori.

Primera visita escolar encapçalada per l’alcalde, Àngel Canosa

La visita d’avui ha tingut a més a més el punt afegit d’interès que s’ha tractat de la primera que ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, des que va prendre possessió del seu càrrec. Així els ho ha explicat als seus visitants, alumnes de quart de primària de 9 anys d’edat, el batlle de la vila. En aquesta ocasió, estan realitzant un treball a les aules relacionats amb la realitat de Blanes.


Per això, a la seva professora se li va ocórrer que estaria molt bé completar els aspectes teòrics del temari amb la pràctica de trepitjar in situ la màxima institució que representa al municipi: l’Ajuntament de Blanes. L’alcalde ha rebut la mainada a l’entrada del consistori i els ha acompanyat per diferents àrees de treball, començant a la mateixa planta baixa per l’Oficina de l’AMIC (Atenció Municipal Integral al Ciutadà).


Tot seguit han pujat al Despatx d’Alcaldia i, finalment, la visita ha acabat a la Sala de Plens, on els ha explicat des de quants regidors i regidores formen part del plenari fins a les seves funcions i la seva composició política. També els ha posat diversos exemples pràctics sobre com funciona la mecànica del procés democràtic i la presa de decisions.
Data de realització: 10/11/2019 | Data de la darrera actualització: 10/11/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300