Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou èxit de participació al 3 x 3 Escolar del Club de Bàsquet Blanes celebrat diumenge al Passeig de Mar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/14/2019 10:53:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubBasketBlanesNou èxit de participació al 3 x 3 Escolar del Club de Bàsquet Blanes celebrat diumenge al Passeig de Mar

Un centenar de nois i noies van participar diumenge en l’experiència, que té l’objectiu de promocionar aquest esport entre els escolars de 6 a 11 anys d’edat

El Passeig de Mar de Blanes va transformar-se el matí d’aquest passat diumenge en una pista esportiva a l’aire lliure, privilegiadament situada arran de mar, al acollir una nova jornada de 3 x 3 Escolar, organitzat pel Club de Bàsquet Blanes. La sessió matinal va comptar amb un bon nivell de participació: un centenar de nois i noies, tothom qui va voler i en tenia ganes, va poder practicar aquest esport de manera oberta.


3 x 3 de Bàsquet Escolar al Passeig de Mar
L’únic requisit era fer una inscripció prèvia apuntant les dades bàsiques per participar-hi. El principal al·licient va consistir en practicar basquetbol en un lloc tan emblemàtic i singular com és el Passeig de Mar. De fet, es va situar molt a prop d’on temps enrere, en el mateix passeig, ja existia una pista fixe per jugar a bàsquet, que es va desmantellar a finals del segle XX.

Per poder dur a terme l’activitat, es van instal·lar diverses cistelles i es va delimitar l’espai perquè enquibís quatre pistes: una amb la cistella situada a una alçada més baixa pels qui eren més menuts, i les altres tres per a la resta de jugadors i jugadores. Les quatre pistes es van delimitar instal·lant sengles tanques de seguretat, i aviat es van poder començar a disputar els partits de 3 x 3.

Objectiu: promoure la pràctica del bàsquet entre els escolars de Blanes

El principal objectiu de l’activitat ha estat, una vegada més, promoure la pràctica del basquetbol entre els escolars de diferents edats, apropar aquest esport al centre de la vila. Des de la categoria de Mini Bàsquet fins els de Pre Mini. Nens i nenes, nois i noies de diferents edats –des dels 6 fins als 11 anys- han participat novament en l’experiència, acompanyats per familiars i amics.


La jornada es va encetar a partir de les 10 del matí i es va allargar fins quarts de dues de la tarda, copsant l’interès de tothom que va sortir a aprofitar la bonança de temps i les extraordinàries temperatures més pròpies de l’estiu que van haver-hi ahir. L’animació, doncs, va estar servida durant tota la vetllada dominical matinal, que va ser possible gràcies a la col·laboració de la gran família del CB Blanes.

Els dos encarregats de coordinar el bàsquet escolar al CBB són Kim Romero i Brian Figueras. Tots dos tenen cura de coordinar la pràctica d’aquest esport als diferents centres educatius del municipi. Actualment el bàsquet escolar es practica gairebé a totes les escoles, amb alumnes de P5 a 4rt de primària.

Hi ha 160 nens i nenes inscrits a les escoletes, i es juguen partits periòdicament, cada divendres. D’altra banda, es fan trobades amb els més menuts –P5, 1er i 2on de primària- un cop al mes, coincidint amb u n diumenge per mantenir el contacte i les ganes de practicar aquest esport de manera encara més estreta.


A banda de promoure la pràctica del bàsquet entre els escolars, l’altra objectiu que procura encomanar el Club de Bàsquet Blanes entre els seus jugadors i jugadores són tota una sèrie de valors afegits, comuns a la immensa majoria de les disciplines esportives. Es tracta de fomentar l’esperit i la participació, així com els valors del compromís i l’esforç, a més a més de l’universal fairplay i el respecte mutu entre companys i companyes.Data de realització: 10/14/2019 | Data de la darrera actualització: 10/14/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300