Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més d’un centenar de persones ja han sortit des de Blanes per participar a les ‘Marxes per la Llibertat’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/16/2019 04:21:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més d’un centenar de persones ja han sortit des de Blanes per participar a les ‘Marxes per la Llibertat’

Aquest migdia han agafat un tren en direcció a Sils per sumar-se al gruix de marxants que han sortit al matí de Girona. A la tarda un altre grup de blanencs també s’hi afegirà a Can Bartolí

Aquest migdia, a quarts de quatre de la tarda, més d’un centenar de persones han sortit des de Blanes per afegir-se a una de les cinc ‘Marxes per la Llibertat’ que s’han iniciat simultàniament arreu de Catalunya. Promogudes per l’ANC i Òmnium Cultural com a resposta a la sentència del judici de l’1-O, una de les cinc marxes ha sortit avui al matí des de Girona en direcció a Barcelona, igual que també ho han fet aquest mateix dimecres a Tarragona, Vic, Berga (Barcelona) i Tàrrega (Lleida).


El primer gruix de marxants de Blanes ha agafat el tren a l’Estació de RENFE en direcció a Sils, on s’han esperat a què hi arribessin els caminants gironins per afegir-s’hi. D’altra banda, aquest mateix dimecres també hi ha una segona convocatòria per a la ciutadania d’aquest municipi que vulgui afegir-se a les ‘Marxes per la Llibertat’ de Girona. En aquest cas la crida és per ser a la Rotonda de Can Bartolí –a la confluència de la GI-600 i la N-2- avui dimecres a 2/4 de 7 de la tarda.


Es tracta d’afegir-se al gruix de caminants que prové de Girona i acompanyar-los fins a Malgrat de Mar. En aquest veí municipi barceloní s’ha disposat la logística i la intendència necessàries per acollir els milers de marxants que s’han anat afegint des que avui al matí s’ha iniciat la mobilització. L’objectiu és que les cinc marxes conflueixin a Barcelona divendres vinent, coincidint amb la jornada de vaga general i la manifestació que han convocat els sindicats.
Data de realització: 10/16/2019 | Data de la darrera actualització: 10/16/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300