Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes farà dijous dos plens extraordinaris per aprovar les ordenances 2020 i la moció de rebuig a la sentència


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/16/2019 07:37:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes farà dijous dos plens extraordinaris per aprovar les ordenances 2020 i la moció de rebuig a la sentència

La primera sessió s’ha convocat a les 6 de la tarda, per rebutjar la sentència del Tribunal Suprem pels encausats del procés, i a les 7 de la tarda es debatran les Ordenances Municipals

L’Ajuntament de Blanes ha convocat per aquest proper dijous 17 d’octubre dues sessions plenàries extraordinàries consecutives que tindran lloc a la tarda. La primera d’elles s’ha convocat a les 6 de la tarda, i debatrà un punt únic: la moció elaborada conjuntament per dues entitats supramunicipals: l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i l’AMI (Associació de Municipis per la Independència).


Imatge d'Arxiu: Ple Municipal 26 de Setembre
La moció ja aclareix en el seu enunciat el seu contingut més destacat: ‘Resposta a la Sentència el Tribunal Suprem i per demanar l’Amnistia per a les Persones Preses Polítiques Catalanes i en Defensa del Dret a l’Autodeterminació’. La proposta d’acord deixa palès, textualment, que l’aparell de l’Estat espanyol actua intentant acabar amb la pluralitat política, constatant-se la seva incapacitat per fer ús del diàleg com a instrument de resolució del conflicte.

D’altra banda, a les 7 de la tarda de demà dijous s’ha convocat, també amb caràcter extraordinari, un segon ple municipal. Aquest compta amb dos punts que conformen un únic tema: l’aprovació inicial de les Ordenances Municipals que regiran a Blanes l’any 2020. Val a dir que, donat que tots dos plens són extraordinaris, no hi haurà l’habitual torn de precs i preguntes obert al públic en cap de les dues sessions.
Data de realització: 10/16/2019 | Data de la darrera actualització: 10/16/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300