Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Avui dimecres Blanes celebrarà el Dia Europeu de la conscienciació de l’Aturada Cardíaca i l’RCP


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/16/2019 08:37:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Avui dimecres Blanes celebrarà el Dia Europeu de la conscienciació de l’Aturada Cardíaca i l’RCP

Aquesta tarda hi haurà instal·lat un estand informatiu a l’Avinguda Catalunya, al barri de la Plantera, de 16’30 a 19’30 h

Per quart any consecutiu l’Associació ‘RCP a l’Escola’ de Blanes ha preparat una activitat que tindrà lloc avui dimecres 16 d’octubre, coincidint amb el Dia Europeu de la Conscienciació de l’Aturada Cardíaca i l’RCP, la Reanimació Càrdio-Pulmonar. En aquesta ocasió l’activitat tindrà lloc aquesta tarda, a l’Avinguda Catalunya, al barri de La Plantera.


Dia Europeu RCP 2018
En aquest indret, a tocar de l’Escola Napoleó Soliva d’aquest barri, s’hi instal·larà un estand informatiu que aprofitarà la sortida de classes d’aquest centre escolar per fer difusió entre la canalla i els respectius familiars. Per això, l’activitat es posarà en marxa coincidint amb l’acabament de la jornada lectiva, des de 2/4 de 5 de la tarda fins a quarts de 8 del vespre.


L’activitat té l’objectiu de conscienciar la canalla sobre la importància d’aprendre el conjunt de maniobres que poden salvar la vida d’algú que pateix una aturada cardíaca. També repassarà els passos que cal seguir quan una persona es troba davant un cas d’alguna víctima que està patint una aturada càrdio-respiratòria. Els membres de l’Associació ‘RCP a l’Escola’ està format per personal professional que en el dia a dia de la seva feina s’ha trobat en més d’una ocasió amb aquests casos.Data de realització: 10/16/2019 | Data de la darrera actualització: 10/16/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300