Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt a Blanes pel VIè Trail Selva Marítima, que es disputarà el proper diumenge 27 d’octubre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/25/2019 06:48:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt a Blanes pel VIè Trail Selva Marítima, que es disputarà el proper diumenge 27 d’octubre

La cursa organitzada pel Grup Fondistes Blanes ha canviat enguany la tradicional data de celebració, que acostumava a ser al maig, sense modificar el traçat de 23 km entre Tossa i Blanes

Blanes viurà el proper diumenge, 27 d’octubre, una competició que en tan sols cinc anys de vida ja ha consolidat el seu prestigi entre els amants del running. Organitzada pel Grup Fondistes Blanes, es defineix com ‘la cursa de muntanya arran de mar’, i justament el seu atractiu és aquest: recórrer 23 km entre Tossa de Mar i Blanes majoritàriament vorejant el litoral gironí.


Sortida Vè Trail Selva Marítima 2018
Aquesta sisena edició presenta enguany com a principal novetat la variació de la data en què s’havia celebrat fins ara, al voltant del mes de maig. El què no s’ha alterat és el recorregut, no apte per qui no estigui acostumat a aquest tipus de curses abruptes, ja que hi ha un desnivell de 900 metres d’alçada. La cursa sortirà des de Tossa de Mar a les 9 del matí, i tradicional el primer participant en creuar la línia d’arribada a Blanes sol invertir poc més d’una hora i 50 minuts.


Línia d'arribada a Blanes
La logística comença a partir de les 8 del matí, amb el trasllat de gran part dels participants en autocar des de Blanes fins el punt de sortida, emplaçat a Tossa de Mar. Després de travessar cales i vistes paradisíaques arran de mar i passar pel veï municipi de Lloret, els primers participants solen invertir prop de dues hores en arribar fins a Blanes, a la línia de meta emplaçada al Passeig de Mar.Data de realització: 10/25/2019 | Data de la darrera actualització: 10/25/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300