Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull el Campionat d’Espanya de Vela classe Finn, amb l’andalús Pablo Guitián com a favorit


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/01/2019 06:53:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull el Campionat d’Espanya de Vela classe Finn, amb l’andalús Pablo Guitián com a favorit

Hi ha una destacada presència internacional en la competició organitzada pel Club de Vela Blanes, que aplega 40 regatistes de la classe olímpica

El Club de Vela Blanes acull aquests dies el Campionat d’Espanya de Finn, que s’allargarà durant quatre dies, i que aplega 40 regatistes de la classe olímpica, amb l’andalús Pablo Guitian com a principal favorit. Amb una important presència internacional encapçalada per l’argentí Facundo Olezza, novè als últims Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, la Costa Brava és l’escenari on tindrà lloc la competició que aplega a gran part dels millors regatistes de la classe.


Fotografies: Alfred Farré
És el cas de l’esportista del RCM Santander, Víctor Gorostegui, o la del català David Terol, del RCM Torredembarra. També cal destacar la presència de Guillermo Altadill, entrenador de l’Equip Olímpic, que ha participat en 10 voltes al món i en 5 Jocs Olímpics com entrenador, havent aconseguit a les Olimpíades d’Atlanta 1996 la Medalla d’Or a la Classe Tornado, un dels regatistes més guardonats de la flota espanyola.


D’altra banda, entre els regatistes locals destaca la de Carlos Ordóñez, Campió d’Espanya Juvenil a La Corunya l’any 2016, així com Axel Muñoz, Campió de Catalunya d’aquell mateix any. Ara bé, val a dir que tot i els esforços del Comitè de Regates, les condicions meteorològiques adverses no han permès dur a terme cap prova durant la jornada d’avui divendres, 1 de novembre. El protagonisme, en canvi, se l’ha endut la ‘paella familiar’ de la qual han pogut gaudir tots els esportistes.
Data de realització: 11/01/2019 | Data de la darrera actualització: 11/01/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300