Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El port esportiu del Club de Vela Blanes valorat com a tercer millor d’Itàlia i l’estat espanyol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/07/2019 03:22:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El port esportiu del Club de Vela Blanes valorat com a tercer millor d’Itàlia i l’estat espanyol

El ‘Palmarès’ dels millors ports esportius s’ha publicat a la revista francesa ‘Moteur Boat’

El Club de Vela Blanes continua sent notícia aquests dies. En aquesta ocasió amb motiu que la revista ‘Moteur Boat’, líder França de les publicacions referents a embarcacions a motor, ha publicat un estens reportatge sobre els ports francesos, italians i espanyols, en base a les dades recollides d’enquestes i opinions extretes de l’aplicació NAVILY. L’aplicació és líder i innovadora dins les aplicacions de guies nàutiques per aparells de telefònica mòbil, amb més de 200.000 usuaris.


També compta amb una base de dades referents a més de 11.000 llocs de fondeig i 3.000 ports, més de 30.000 comentaris compartits i més de 20.000 fotografies publicades. L’aplicació proporciona dades d’interès pels navegants com ara tarifes d’amarradors, fotografies de la instal·lació, horaris d’oficines de capitania, així com equipaments i serveis. En base a totes aquestes dades estretes de l’aplicació, la revista francesa va treure un estens reportatge amb el ‘Palmarés’ dels ports preferits pels usuaris.


Digitalització plana de la Revista 'Moteur Boat'
Deixant de banda els ports francesos, l’article donava les dades dels millors ports escollits pels navegants entre Espanya i Itàlia. El Club de Vela Blanes es situava en tercer lloc, essent el millor port espanyol per sobre de ports balears i andalusos, només superat pels ports italians de Sardenya. El Club de vela Blanes encapçala la llista de ports catalans que també apareixen al estudi, com és el cas de l’Estartit, l’Escala o Roses. Els ítems millor valorats del port esportiu del Club de Vela Blanes, primer de la Costa Brava, són la proximitat, la neteja i l’atenció del personal tant d’oficina com de marineria.
Data de realització: 11/07/2019 | Data de la darrera actualització: 11/07/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300