Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull diumenge la ‘10a Passafred’, penúltima competició de la marca ‘Blanes X Runners’ 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/14/2019 02:07:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull diumenge la ‘10a Passafred’, penúltima competició de la marca ‘Blanes X Runners’ 2019

La principal novetat és que el lloc de sortida i arribada ja no serà el Santuari del Vilar, sinó la Ciutat Esportiva Blanes, amb les dues modalitats de Mitja Marató i Caminada Popular

Aquest proper diumenge, 17 de novembre, Blanes acollirà una de les competicions del municipi que, tan sols amb el seu nom, ja s’ubica ràpidament al calendari, i que aquest 2019 significarà la penúltima de les incloses a la marca ‘Blanes X Runners’. Es tracta de la 10a Passafred, organitzada pel Centre Excursionista de Blanes amb el suport de l’Ajuntament, i que inclou dues modalitats perquè qui vulgui participar-hi pugui inscriure’s en la que més li escaigui al seu nivell de preparació.


Així, els més avesats tenen al seu abast la Mitja Marató de Muntanya, amb un recorregut de 21 kilòmetres, i els qui no ho són tant la Caminada Popular, de 12 km. Enguany la principal novetat és que el punt de sortida i arribada no serà des del Santuari del Vilar com fins ara, sinó la Ciutat Esportiva Blanes. La data límit per poder inscriure’s anticipadament on line expira aquest divendres dia 15, i l’enllaç és: https://www.inscripcions.cat/passafred2019/formulari_inscripcio


També hi ha la possibilitat de fer-ho presencialment el mateix diumenge, en cas que encara no s’hagin tancat les inscripcions, que ho faran quan s’hagi arribat al topall dels 500 participants. L’hora de sortida serà a les 9 del matí per a la Mitja Marató de Muntanya, i a 2/4 de 10 del matí per a la Caminada Popular. Hi ha un temps límit de 4 hores per fer tot el recorregut.


Una altra novetat de la present edició és que s’ha modificat el recorregut, tot i que continua incloent els atractius amb què ja ha comptat en anteriors edicions. Així, passa per diversos punts d’interès, com ara Montbarbat, i els Turons del Pi Gros, El Vilar i d’en Montells. Hi ha tres punts d’avituallament: 1 de líquid (amb fruita i aigua) i un altre amb sòlids (fruita + sòlid + aigua), i tots els participants rebran una samarreta tècnica i podran reposar forces participant en una botifarrada.


La mitja marató és una prova cronometrada amb classificació, i en aquest sentit en la darrera edició el podi dels més ràpids el van encapçalar Lluc Gibert, del Grup Fondistes Blanes; Jaume Pedemonte, de Rios Running Les Franqueses; i Àngel del Campo, també del Grup Fondistes Blanes. En dones el podi el van guanyar Laia Martínez, Maria Santamaria i Pili Ureña. Val a dir que aquesta darrera edició es va haver de disputar a finals de gener d’aquest 2019, després que la data inicial del novembre del 2018 es va haver de suspendre per inclemències del temps.


Data de realització: 11/14/2019 | Data de la darrera actualització: 11/14/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300